GBSHSE Goa Board Class 12 resultaat 2022: Wanneer en waar te controleren

0
94

De Higher Secondary School Certificate (HSSC) klasse 12 examens werden afgenomen van 5 april tot 23 april (Bestandsafbeelding)

Goa Board Class 12 Resultaat 2022 Datum: De Goa Board of Secondary and Higher Secondary Education (GBSHSE) heeft vandaag de examenresultaten van klasse 12 vrijgegeven. Om 17.00 uur werd de uitslag bekend gemaakt. Na 24 mei kunnen kandidaten het resultaat bekijken op de officiële website – gbshse.info. Studenten kunnen hun geconsolideerde resultatenbladen downloaden vanaf 24 mei om 9.00 uur.

De Higher Secondary School Certificate (HSSC) klasse 12 examens werden afgenomen van 5 april tot 23 april in 18 examencentra en 72 subcentra in de staat. In totaal kwamen dit jaar 18.201 kandidaten voor de HSSC-examens.

Lees |Centrum stelt noordoostelijke staten, Uttarakhand, vrij van CUET

Om de resultaten te controleren, moeten kandidaten de officiële website bezoeken – gbshshe.info. Klik op de startpagina op de resultaatlink. Voer de vereiste inloggegevens in, zoals het rolnummer en de geboortedatum. Klik op bekijken/verzenden om toegang te krijgen tot het resultaat. Kandidaten dienen er rekening mee te houden dat het cijferblad pas na 24 mei kan worden gedownload. 

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

In 2021 hebben zich in totaal 18.195 kandidaten aangemeld voor HSSC-examens. Het totale slaagpercentage dat door het bestuur werd geregistreerd, was 99,40 procent, waarvan bètastudenten het hoogste slaagpercentage van 99,69 procent, handel op 99,66 en kunst op 99,39 procent. Het ronde percentage beroepsvakken was 98,51 procent.

Best of Express Premium

Premium

Uitgelegd: hoe wetenschappers planten willen gebruiken om giftige metalen uit . ..Premium

FY22: naarmate Covid de versoepeling inperkt, stijgen uitgaande overmakingen met 55% tot recordniveau

Premium

Een brief van Mathura: ‘Radha ki chunari bhi Salma silti hai'

Premium Een brief uit Varanasi: 'Het is onze waqt… Ayodhya zal gebeuren in Kash… Meer Premium Stories >>