Spara upp till 23 % på Roborocks nya robotdammsugare i Q-serien

0
50
Roborock

Medan du förväntar dig att allergener ska frodas utanför ditt hem under våren och sommaren, kommer massor av dammkvalster, pollenkorn, husdjursmjäll och andra irriterande ämnen också in i dina heliga hallar. Ditt hems luftfiltreringssystem får ut många av dessa ur luften, men hur är det med allt skräp som blir kvar i din matta? Roborock har lösningen med sina nya robotdammsugare i Q-serien, som börjar säljas från och med idag.

Vad är så speciellt med Roborock Q-serien ?

Den nya Roborock Q-serien byggdes med allergiker i åtanke. Till att börja med har varje modell en högre grad av sugkraft jämfört med andra kommersiella robotdammsugare, allt från 2 700 Pa i basen Roborock Q5 till 4 200 Pa i premium Roborock Q7 Max+. Denna kraftnivå är utmärkt för att inte bara ta bort ytallergener som sitter ovanpå din matta, utan den kan till och med ta tag i sporer som har blivit inbäddade djupt i fibrerna från säsong till säsong.

Roborock

Naturligtvis, även om en Roborock Q-serie dammsugare kan befria dina mattor från besvärande allergener, måste du riskera att komma i kontakt med dessa irriterande ämnen varje gång du tömmer soptunnan — såvida inte din dammsugare tömmer sin soptunna åt dig. Roborock Q5+, Q7+ och Q7 Max+ inkluderar alla en Auto-Empty Dock som kan hålla upp till sju veckors skräp innan de behöver dumpas. Det betyder att i nästan två månader kan din dammsugare sopa ditt hem utan att du utsätter dig för de allergener som den tar upp.

Utöver dessa fantastiska funktioner kommer varje modell i Q-serien packad med samma utbud av innovationer som finns i Roborocks andra robotdammsugare. Dessa inkluderar ett LiDAR-navigeringssystem för att styra vakuumet runt ditt hem, kartläggning på flera nivåer som förstår ditt hems planlösningar från topp till botten, och anpassningsbara appkontroller som låter dig styra när, var och hur din Roborock dammsuger.

Roborock Q5 och Q5+ Från 329,99 USD (100 USD rabatt)

Roborock

Som nybörjarmodell i Q-serien är Roborock Q5 en robotdammsugare som kan uppnå upp till 2 700 Pa sugkraft. Den kommer att sopa ett utrymme på 3 230 kvadratfot i 180 minuter innan den automatiskt återgår till sin vagga för en uppladdning. Du kan hämta Roborock Q5 för 329,99 USD (100 USD rabatt) eller Roborock Q5+ med Auto-Empty Dock för 599,99 USD (100 USD rabatt) till dessa tidiga priser från idag till och med måndag 23 maj.

Roborock Q5Roborock Q5+

Roborock Q7+ för 799,99 USD

Roborock

Roborock Q7+ är en två-i-ett automatiserad robotdammsugare och -mopp. Den kan uppnå ett sug på 2 700 Pa samtidigt som den sveper ett utrymme på 3 230 kvadratmeter eller moppar ett utrymme på 1 615 kvadratmeter i upp till 180 minuter. Den får jobbet gjort med hjälp av sin högkapacitets 750 ml soptunna och 180 ml vattentank. Du kan ta hem Roborock Q7+ med Auto-Empty Dock för 799,99 USD från och med idag utan rabatter för tidigt ute.

Roborock Q7+

Roborock Q7+ är en robotdammsugare på mellannivå med sop- och moppfunktioner.

Köp nu

Roborock Q7 Max+ för 599,99 USD

Roborock

Det för oss till flaggskeppet Roborock Q7 Max+, också ett två-i-ett robotdammsugare och moppsystem. Den uppnår en imponerande sugkraft på 4 200 Pa som kommer att ge din matta en konsekvent djuprengöring. Den kan sopa en 3 229 kvadratfots yta på en enda laddning och moppa ett 2 583 kvadratmeter stort utrymme, som båda är möjliga via dess 470 ml soptunna och 350 ml vattentank. Snäpp upp Roborock Q7 Max+ med Auto-Empty Dock för $869,99 från och med idag.

Roborock Q7 Max+

Roborock Q7 Max+ är en förstklassig robotdammsugare + mopp som uppnår upp till 4 200 Pa sugkraft.

Köp nu

 

LÄS NÄSTA

  • › HTG-erbjudanden: Spara på Roborock-dammsugare, Chromecasts, SD-kort och mer
  • › ExpressVPN Review: En lättanvänd och säker VPN för de flesta
  • › Så här dödade Steve Jobs Adobe Flash
  • › 10 saker som blockerar din Wi-Fi-signal hemma
  • › 4 sätt att förstöra din smartphones batteri
  • › Vad kan du göra med USB-porten på din router?
  • › Hur du gör ditt Facebook-konto mer privat