Ga Tesla's gratis servicehandleidingen downloaden nu het nog kan

0
28
Tesla

Deze week heeft Tesla de toegang geopend om gebruikers de servicehandleidingen, onderdelenhandleidingen en reparatiehandleidingen gratis te laten downloaden, wat een behoorlijk groot probleem is, vooral als je een doe-het-zelver bent. We hebben dit echter eerder zien gebeuren en het duurde niet lang, dus download ze nu het nog kan.

Onthoud dat de reeks diagnostische tools en software van Tesla niet gratis is en nog steeds een aardige cent kost, dus dit is slechts een goede eerste stap. Bovendien heeft Tesla de servicehandleidingen in 2020 weer gratis gemaakt, maar het was slechts een vergissing en het bedrijf sloot het snel af, ontzegde de toegang tot diagnostische tools en meer.

Tesla-voertuigen vliegen nog steeds uit de schappen en servicecentra zijn overweldigd, dus dit zou een manier kunnen zijn om de druk op reparatiewerkplaatsen te verlichten. Aangezien Tesla echter niet op vragen reageert, weten we niet zeker of dit opnieuw een fout is, een tijdelijke oplossing of dat het bedrijf een nieuwe wending neemt in de recht-op-reparatie-situatie.

GERELATEERDTesla brak leveringsrecords ondanks problemen met de toeleveringsketen

Hoe dan ook, de servicehandleidingen van Tesla zijn nu gratis beschikbaar en we raden eigenaren aan om te downloaden wat ze nodig hebben voor het geval dat. Dan heb je toegang tot zaken als onderdelenhandleidingen, correctiecodes en zelfs geselecteerde bedradingsreferentiegidsen.

Om de onderhoudshandleiding van uw Tesla te downloaden, gaat u naar service.tesla.com, maakt u een account aan met uw Tesla-account of maakt u een nieuwe. Selecteer vervolgens de 365-dagen "Service en reparatie-informatie" abonnement, dat $ 0 kost, en je bent helemaal klaar. Zodra u allemaal bent aangemeld, kunt u alle handleidingen en handleidingen voor uw specifieke voertuig zoeken en downloaden.

Tesla heeft niet de beste staat van dienst met betrekking tot het recht op reparatie. En hoewel de situatie in de loop der jaren is verbeterd, kan het nog steeds beter. Met de uitgave van deze servicehandleidingen kunnen eigenaren proberen om specifieke problemen zelf op te lossen, en externe reparatiewerkplaatsen zullen Tesla-voertuigen beter begrijpen.

Als gevolg hiervan kan het gemakkelijker en, belangrijker nog, sneller zijn , voor eigenaren om Tesla-voertuigen te laten onderhouden. Aangezien Tesla niet snel heeft uitgeschakeld, suggereert de downloadoptie op de site dat dit opzettelijk kan zijn. Krijg hoe dan ook de informatie die je nodig hebt nu het nog kan.

via DriveTesla