Eindresultaat SSC JE 2020 bekend gemaakt; merken worden vrijgegeven op 31 mei

0
48

Kandidaten kunnen het resultaat in pdf bekijken op de officiële website – ssc.nic.in (bestand/representatieve afbeelding)

De Staff Selection Commission (SSC) heeft het eindresultaat vrijgegeven voor Junior Engineer (Civil, Mechanical, Electrical and Quantum Surveying & Contracts) Examen, 2020. Kandidaten kunnen het resultaat in pdf bekijken op de officiële website – ssc.nic.in

Gedetailleerde cijfers van de geselecteerde en niet-geselecteerde kandidaten zullen op 31 mei op de website worden geüpload. Deze faciliteit is beschikbaar tot 20 juni. Na verificatie van documenten, in totaal 800 kandidaten voor benoeming zijn voorgedragen.

Lees |SSC nodigt sollicitaties uit voor de functies van hoofdcommissaris van Delhi: bekijk hier de details

Van de 800 zijn maar liefst 541 kandidaten geselecteerd voor civiele techniek en 259 kandidaten zijn geselecteerd voor elektrotechniek/werktuigbouwkunde voor benoeming bij de berichten op verschillende afdelingen.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

“Elke discrepantie met betrekking tot de selectie/niet-selectie/toewijzing van post/gebruikersafdeling enz. kan binnen een termijn van één maand vanaf de datum van verklaring van het definitieve resultaat aan de Commissie worden gemeld. Een dergelijke verklaring die na een maand wordt ontvangen, zal door de Commissie niet worden aanvaard”, luidt het officiële document.

Best of Express Premium

Premium

FY22: Terwijl Covid de versoepeling in toom houdt, stijgen de uitgaande overmakingen met 55% tot het hoogste punt ooit

Premium

'In Mathura, Radha ki chunari bhi Salma silti hai '

Premium

Een brief uit Varanasi: 'It's our waqt… Ayodhya zal gebeuren in Kash…Premium

Evil under the sunMore Premium Stories >>

De resultaat-pdf vermeldt de categoriegewijze verdeling van de kandidaten die zijn geselecteerd voor de functies van Junior Engineers, samen met het totale aantal behaalde cijfers van de laatst geselecteerde kandidaten.