Een bel-deurbel instellen

0
110

Een slimme deurbel is uw eerste thuisbeveiliging. Het houdt je op de hoogte van eventuele bezoekers, leveringen of voorbijgangers en laat je daarop reageren. Je kunt de bewegingsdetectie zelfs koppelen aan andere slimme apparaten in je huis om de lichten aan te doen, een sirene te laten afgaan en nog veel meer.

De Ring Doorbell is een van de meest populaire videodeurbellen op de markt. Het bedrijf heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van uitstekende beveiliging, innovatieve functies en videobeelden met een hoge resolutie. Het installatieproces kan een beetje intimiderend zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Deze handleiding laat je zien hoe je je Ring Video Doorbell instelt. 

Inhoudsopgave

  Hoe een Ring Doorbell

  U kunt uw deurbel in een mum van tijd aan de praat hebben. Volg gewoon deze stappen. 

  Zorg ervoor dat de batterij is opgeladen

  De eerste stap is om ervoor te zorgen dat de batterij van de deurbel volledig is opgeladen. De Ring Doorbell maakt gebruik van een verwijderbare batterij, dus u moet de voorplaat verwijderen.

  1. Draai de beveiligingsschroef uit de onderkant van de voorplaat.
  1. Schuif de frontplaat naar voren om deze los te maken van de deurbel.
  1. Druk op de schuif met de tekst Duwen om de batterij te ontgrendelen. Hij kan dan naar buiten worden geschoven.
  2. Gebruik de meegeleverde oranje oplaadkabel om aan te sluiten op de achterkant van de batterij. Het duurt tussen de vijf en tien uur om volledig op te laden.
  1. Nadat de batterij is opgeladen, schuift u de batterij terug in de Ring Doorbell met het lipje Duwen naar boven gericht, plaatst u vervolgens de voorplaat weer in elkaar en bevestigt u de beveiligingsschroef opnieuw met een schroevendraaier, niet een oefening.

  De deurbel instellen

  Voordat je de deurbel instelt, moet je ervoor zorgen dat je de Ring-app hebt gedownload naar je mobiele apparaat. Het is beschikbaar voor zowel iPhone- als Android-apparaten. Je vindt het in de iOS App Store en de Google Play Store.

  1. Open de Ring-app (en maak een Ring-account aan als je dat nog niet hebt gedaan.) 
  1. Tik op de drie regels op de linkerbovenhoek van het scherm.
  1. Selecteer Een apparaat instellen.
  1. Selecteer Deurbellen.
  2. Zoek de QR-code op je Ring-deurbel en scan deze.
  1. Als je je huis al hebt ingesteld in de app, selecteer je het. Geef Ring anders toegang tot de locatie van je telefoon. Bevestig uw adres en selecteer Doorgaan.
  2. Bevestig het waarschuwingsscherm en selecteer Begrepen.
  1. Selecteer Ik heb de beveiligingsschroeven gevonden en selecteer vervolgens Doorgaan.
  1. Selecteer een naam voor je Ring Doorbell. Er zijn drie standaardnamen (Front Door, Back Door en Office) en de optie om een ​​aangepaste naam te maken. 
  1. Plaats de batterij als u dit nog niet hebt gedaan en selecteer vervolgens Doorgaan.
  1. Houd uw Wi- Fi-wachtwoord gereed en selecteer Doorgaan.
  1. Wacht tot de Ring Doorbell naar de instelmodus gaat. Dit wordt aangegeven door een ronddraaiend wit licht op de LED. Als het niet naar de instelmodus gaat, houdt u de resetknop (de oranje knop) rechtsboven het lampje tien seconden ingedrukt. De voorplaat moet zijn verwijderd.
  2. Selecteer Begrepen wanneer u wordt gevraagd om lid te worden van het Ring Wifi-netwerk. 
  3. Selecteer < strong>Doe mee.  
  1. Selecteer uw wifi-netwerk, voer het wachtwoord in en selecteer Doorgaan.
  1. Selecteer < strong>Begrepen.
  2. Selecteer Doorgaan.

  Nadat je de installatie van de deurbel hebt voltooid, downloadt en installeert je Ring Doorbell automatisch alle beschikbare updates. Terwijl het dit doet, laat de app je stap voor stap zien hoe je je deurbel fysiek installeert. Je kunt ervoor kiezen deze tutorial te volgen of over te slaan.

  Als je de tutorial volgt, wordt uitgelegd waar je gaten moet boren en hoe je de montagebeugel moet plaatsen om je deurbel aan de muur of deur te bevestigen. Het laat ook zien hoe je je Ring op je deurbelbedrading kunt aansluiten als je hem wilt aansluiten op de stroomvoorziening van je huis.

  Na de installatie

  Na de tutorial kun je kiezen of je Shared Users wilt uitnodigen voor de Ring Doorbell. Hier nodigt u gezinsleden uit om de app te downloaden en toegang te krijgen. U wordt dan gevraagd om gekoppelde apparaten toe te voegen; met andere woorden, andere Ring-apparaten zoals deurbellen en camera's die je in je huis hebt geïnstalleerd.

  Als je een bestaande deurbel hebt, wordt je gevraagd of je deze wilt aansluiten. U wordt dan gevraagd om de bewegingsdetectie op de Ring Doorbell te optimaliseren. Je kunt deze allemaal overslaan en er later op terugkomen, en je kunt er op elk moment voor kiezen om je instellingen aan te passen via de Ring-app. 

  Het instellen van een Ring Video Doorbell is een relatief eenvoudig proces – er zijn gewoon veel stappen. Eenmaal ingesteld, kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in Amazon Alexa en Google Assistant smart home-platforms. Hoewel het officieel niet werkt met Apple HomeKit, zijn er niet-officiële manieren om verbinding te maken. Doe dit echter op eigen risico, aangezien deze methoden niet zijn bewezen en niet worden goedgekeurd door Ring.