Denna saknade Pixel 6a-funktion spelar ingen roll

0
42
Google

Kommande Pixel 6a kostar bara $450 och erbjuder några av Googles flaggskeppsfunktioner, inklusive Tensor-processorn och Live Translate. Men det finns en del kontroverser kring en saknad spec—en hög uppdateringsfrekvens. Och för att vara ärlig är kontroversen obefogad.

Som alla enheter i Pixel A-serien har Pixel 6a en 60Hz-skärm. Det är lite ovanligt för en mellanklasstelefon som släpptes 2022. Det är också en nedgradering från Pixel 6:s 90Hz-skärm, eller mer nämnvärt, Pixel 6 Pros 120Hz-panel .

Google

Men bristen på en skärm med hög uppdateringsfrekvens är ingen stor sak, inte alls. Pixel 6a erbjuder flera funktioner som du inte hittar i andra telefoner till det här priset, framför allt en kamerauppsättning som faktiskt tar bra bilder.

RELATERATGoogle Pixel 6a: Allt vi vet hittills

Du kan inte köpa en prisvärd telefon utan att göra några avvägningar. Jag kan inte säga om Pixel 6a är bra förrän Review Geek har en chans att faktiskt testa den, men bara utifrån specifikationerna tror jag att Google har gjort de rätta kompromisserna. Plus, om du verkligen vill ha en uppdateringsfrekvens på 90 Hz kan du bara betala 150 USD extra för standard Pixel 6—eller få en billigare telefon med hög uppdateringsfrekvens; det finns massor att välja mellan!

Beställningar för Pixel 6a öppnar den 21 juli. Telefonen kostar $450, om du inte köper den från Verizon, som erbjuder den enda mmWave 5G-modellen av Pixel 6a för $500. (Alla versioner av Pixel 6a har förresten mellanband 5G.)

Pixel 6a

Google Pixel 6a erbjuder flaggskeppsfunktioner för bara 450 USD. Den innehåller inte bara Googles Tensor-processor, utan den använder en kraftfull kamerauppsättning och erbjuder exklusiva funktioner som Live Translate och Magic Eraser. Beställningar öppnar 21 juli.

Google