Chintan Shivir en fiasko, sier Prashant Kishor, spår valgrute for kongressen i Gujarat, HP

0
48

Prashant Kishore ved Express Adda. (Ekspressbilde av Abhinav Saha)

Da en grave på den tre dager lange Chintan Shivir av kongressen i Udaipur, sa meningsmålingsstrateg Prashant Kishor fredag ​​at sesjonen “mislyktes i å oppnå noe meningsfullt.”< /p>

I en tweet, Kishor, som nylig avslo kongressens tilbud om å bli med i partiet, sa: «Jeg har gjentatte ganger blitt bedt om å kommentere resultatet av Chintan Shivir. Etter mitt syn klarte det ikke å oppnå noe meningsfullt annet enn å forlenge status-quo og gi litt tid til #kongressens ledelse, i det minste til den forestående valgruten i Gujarat og Himachal Pradesh!»

Dette kommer på et tidspunkt da flere senior kongressledere kom frem og uttalte at idédugnaden var en stor suksess.

Senior Kongressleder Shashi Tharoor sa diskusjonenefra den politiske komiteen, opprettet for å vurdere viktige utfordringer som partiet og landet står overfor ved Chintan Shivir her, så synspunkter “lidenskapelig debattert” med “minnelige løsninger funnet”.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Sesjonen så også kongressleder Rahul Gandhi som ba om en fullstendig gjenopplivning av partiet for å få kontakt med massene.

På samme måte, tidligere finansminister P Chidambaram, på spørsmål om kongressen mislyktes for å kommunisere til folket feilene til den nåværende regjeringen, sa: «Vi har mislyktes i å kommunisere til folket den vanskelige situasjonen som landets økonomi er i. Ja, det innrømmer vi. Vi bør skjerpe våre kommunikasjonsevner.»