Chintan Shivir een mislukking, zegt Prashant Kishor, voorspelt electorale nederlaag voor het Congres in Gujarat, HP

0
43

Prashant Kishore bij de Express Adda. (Express foto door Abhinav Saha)

Onderzoek naar de driedaagse Chintan Shivir of the Congress in Udaipur, opiniepeilingstrateeg Prashant Kishor Friday zei dat de sessie “er niet in slaagde iets zinvols te bereiken”.< /p>

In een tweet, Kishor, die onlangs het aanbod van het congres om lid te worden van de partij afwees, zei: “Ik ben herhaaldelijk gevraagd om commentaar te geven op de uitkomst van Chintan Shivir. Naar mijn mening heeft het niets zinvols opgeleverd, behalve het verlengen van de status-quo en het geven van wat tijd aan de leiding van het #Congres, in ieder geval tot de op handen zijnde electorale nederlaag in Gujarat en Himachal Pradesh!”

Dit komt op een moment dat verschillende senior congresleiders naar voren kwamen en zeiden dat de brainstormsessie een groot succes was.

>

Senior congresleider Shashi Tharoor zei de discussiesvan het politieke comité, opgericht om de belangrijkste uitdagingen voor de partij en het land in de Chintan Shivir hier te beraadslagen, zag standpunten “hartstochtelijk gedebatteerd” met “gevonden minnelijke oplossingen”.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Tijdens de sessie riep congresleider Rahul Gandhi ook op tot een volledige heropleving van de partij om contact te maken met de massa.

In dezelfde lijn zei voormalig minister van Financiën P Chidambaram, toen hem werd gevraagd of het congres faalde om de mensen het falen van de huidige regering te communiceren, zei: “We hebben gefaald om de mensen de benarde situatie te communiceren waarin de economie van het land zich bevindt. Ja, dat geven we toe. We moeten onze communicatieve vaardigheden aanscherpen.”