Banaras Hindu University nodigt aanvragen uit voor 'Malviya postdoctorale beurzen'

0
55

De laatste datum voor het indienen van aanvragen is 17 juni 2022. (Credits: BHU)

Banaras Hindu University nodigt aanvragen uit van Indiase onderdanen, buitenlandse onderdanen, PIO & OCI, voor 'Malaviya Postdoctoral Fellowships'. Kandidaten die hun Ph.D. uit de top 500 instellingen van de wereld en een zeer goede academische staat van dienst of met een postdoctorale ervaring van twee jaar van de top 500 instellingen, op basis van THE of Q-S ranking, komen in aanmerking voor aanmelding.

De leeftijd van een kandidaat die zich kandidaat stelt voor de fellowship moet vanaf 17 juni 2022 bij voorkeur minder dan 35 jaar zijn. Details van de fellowship zijn beschikbaar op de BHU-website – bhu.ac.in. De laatste datum voor het indienen van aanvragen is 17 juni 2022.

Lees |Gemeenschappelijke test ook voor toelating tot postdoctorale cursussen, maar niet verplicht: UGC

Het mandaat is voor twee jaar en kan bij gunstige evaluatie met nog eens één jaar worden verlengd. Als onderdeel van de Fellowship ontvangt een kandidaat Rs 1 lakh per maand, met een extra jaarlijkse onderzoeksbeurs van Rs 3 lakh.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

De regeling is gelanceerd onder de status 'Institution of Eminence' die door de Indiase regering aan de universiteit is toegekend. Er zijn maximaal 100 functies in alle disciplines van de wetenschappen, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen en andere professionele disciplines.

Het beste van Express Premium

Premium

Tijd voor een reset

Premium

'In Mathura, Radha ki chunari bhi Salma silti hai'

Premium

Een brief uit Varanasi: 'Het is onze vraag 8230; Ayodhya zal gebeuren in Kash…Premium

Evil under the sunMore Premium Stories >>