Zijn kookgerei uw zuurverdiende geld waard?

0
46
Nieuw Afrika/Shutterstock.com< /figuur>

Als je kookgerei hebt bekeken, heb je allerlei soorten sets gezien, van minimalistische roestvrijstalen potten en pannen tot kleurrijk geëmailleerd gietijzer. Maar moet je echt de hele set in één keer pakken?

Volgens een chef-kok zijn pannensets niet altijd de beste manier om je keukenbenodigdheden op te bouwen.

Carrie Nahabedian, mede-eigenaar en chef-kok bij Brindille in Chicago, vertelde PureWow dat je waarschijnlijk te veel geld uitgeeft als je een hele set kookgerei koopt. Dit komt omdat uw beslissing kan worden bepaald door het trendy, bijpassende uiterlijk van een set, in plaats van door uw werkelijke kookbehoeften.

Natuurlijk, het ziet er misschien prachtig uit, maar praktisch gezien is het onwaarschijnlijk dat je ooit alles nodig zult hebben wat in de set zit.

GreenLife Soft Grip Gezonde Keramische Anti-aanbak Koekenpan met 12 koekenpannen

Kwaliteit kan nog steeds betaalbaar zijn.

Amazon

$24.99
$29.99 Save 17%

Instead, Nahabedian recommends buying your pots and pans separately, and focusing on the kwaliteit en levensduur van elk afzonderlijk stuk.

“Sommige van mijn favoriete pannen kosten $ 20,” zei Nahabedian. “En ik heb ze al tientallen jaren.”

Als je ze afzonderlijk koopt, kun je elke aankoop ook afstemmen op een specifieke behoefte. Als u bijvoorbeeld alleen vaatwasmachinebestendige opties wilt, of als u prioriteit geeft aan uw budget, is het misschien het beste om uw collectie langzaam stuk voor stuk op te bouwen.

Dus, als u" Als er nieuw kookgerei op de markt is, is het een goed idee om goed na te denken over hoe vaak je de hele set daadwerkelijk gaat gebruiken. Op de lange termijn kan het kiezen van één veelzijdig stuk je kookgewoonten (en je budget) veel beter dienen.