Visa patriotism genom vänlighet: PM

0
47

Premiärminister Narendra Modi

Gärningar av vänlighet och ansvar i vardagen kan göra en patriotisk och människor behöver inte leta efter “stora handlingar” för att visa sin “deshbhakti (patriotism) )”, sa premiärminister Narendra Modi på torsdagen.

Modi talade till Yuva Shivir från Kundaldham Swaminaryan-sekten via videokonferenser i Vadodara och uppmanade ungdomarna som deltar i evenemanget att ägna “ett år till den 15 augusti 2023 ” för att utföra handlingar av ”deshbhakti”, som börjar med en fullständig övergång till digital valuta.

Modi satte ett mål för ungdomarna som deltar i sammankomsten att ge upp att använda kontanter, “Jag ber dig att göra något… Som en del av Amrut Mahotsav, fram till den 15 augusti 2023, bör du tillsammans med din familj och dina vänner besluta dig för att inte använda kontanter… använd endast digital valuta… Din beslutsamhet kommer att förändra så många liv…”

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-nyckel – 20 maj 2022: Vad du behöver att läsa idag

Premium

På rättegång MVA-regeringen som BJP tar Center mot varandra i domstolar

Premium

Förklarat: Krishna Janmabhoomi-fallet i Mathura, och utmaningen att …

Premium< /figur>Bhool Bhulaiyaa 2 filmrecension: Tabu tornar upp sig över alla i denna Kartik …Mer Pr emium Stories >>