UGC kondigt CUET aan voor toelating tot postdoctorale programma's; registratie begint

0
49

Voorzitter Jagadesh Kumar (Bestand)

De University Grants Commission (UGC) heeft donderdag aangekondigd dat toelating tot postdoctorale programma's in 42 centrale universiteiten zal worden gehouden door middel van een gemeenschappelijke toelatingstest vanaf de komende academisch jaar.

UGC-voorzitter prof. M. Jagadesh Kumar kondigde aan dat aanvraagformulieren voor toelating tot PG-programma's via de gemeenschappelijke ingang beschikbaar zullen zijn op de website van het National Testing Agency (NTA) — nta.ac.in — vanaf donderdag. Het aanmeldingsvenster sluit op 18 juni, terwijl de test in de laatste week van juli zal worden gehouden, kondigde Prof Kumar op Twitter aan.

Lees |CUET PG 2022 registratie begint: Bekijk hoe u zich kunt aanmelden

Het aanmeldingsvenster sluit op 18 juni, terwijl de test in de laatste week van juli zal worden gehouden, kondigde Prof Kumar op Twitter aan.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

“Common University Entrance Test (CUET-PG) voor postdoctorale toelatingen wordt gehouden in de laatste week van juli 2022. Het indienen van het aanvraagformulier begint vandaag op de NTA-website. Programmadetails zijn beschikbaar op websites van deelnemende Centrale Universiteiten & andere universiteiten. Online aanvraagformulieren voor postdoctorale programma's worden geopend vanaf 19.05.2022, de link hiervoor zal beschikbaar worden gesteld op de officiële website,” hij twitterde.

Lees ook |CUET 2022 FAQ: Aanmeldingsprocedure, geschiktheid, formaat, syllabus en meer

Maar liefst 42 centrale universiteiten zullen toelatingen tot PG-programma's uitvoeren voor de academische sessie 2022-23 via de gemeenschappelijke toelatingstest die een computergebaseerde test zal zijn.

Het registratieproces voor de algemene toelatingstest voor de universiteit voor toelating tot bacheloropleidingen in 44 centrale universiteiten is momenteel ook aan de gang. Naast de centrale universiteiten hebben ook enkele particuliere en veronderstelde universiteiten de test geadopteerd.

Intussen sluit het aanmeldingsvenster voor de RUG-registraties op 22 mei. De UGC heeft dit echter nog niet gedaan. kondigde de data voor het CUET-UG examen aan.