Toon patriottisme door middel van vriendelijke daden: PM

0
44

Premier Narendra Modi

Akten van vriendelijkheid en verantwoordelijkheid in het dagelijks leven kunnen iemand patriottisch maken en mensen hoeven niet te zoeken naar “grote acties” om hun “deshbhakti” (patriottisme) te tonen )”, zei premier Narendra Modi donderdag.

Toen hij de Yuva Shivir van de Kundaldham Swaminaryan-sekte toesprak via videoconferenties in Vadodara, drong Modi er bij de jongeren die het evenement bijwoonden op aan om “een jaar te wijden tot 15 augustus 2023 ” om handelingen van “deshbhakti” uit te voeren, te beginnen met een volledige verschuiving naar digitale valuta.

Modi stelde een doel voor de jongeren die de bijeenkomst bijwoonden om het gebruik van contant geld op te geven, en zei: “Ik verzoek u iets te doen… Als onderdeel van Amrut Mahotsav moet u, tot 15 augustus 2023, samen met uw familie en vrienden besluiten om geen contant geld te gebruiken… gebruik alleen digitale valuta… Jouw vastberadenheid zal zoveel levens veranderen…”

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-sleutel – 20 mei 2022: wat je nodig hebt om vandaag te lezenPremium

Op proef MVA govt als BJP, Center nemen het tegen elkaar op in rechtbanken

Premium

Uitgelegd: de zaak Krishna Janmabhoomi in Mathura, en de uitdaging om …

Premium< /figuur>Bhool Bhulaiyaa 2 filmrecensie: Tabu torent boven iedereen uit in deze Kartik … Meer Pr emium Verhalen >>