Slik ser du slettede Instagram-innlegg (dine eller andres)

0
51

Hvis du legger ut noe på Instagram og sletter det senere, er det ikke helt borte. Du kan gjenopprette og gjenopprette slettede Instagram-innlegg innen 30 dager etter den opprinnelige slettingen. Dette ble introdusert i en oppdatering, så sørg for at du har den nyeste versjonen av appen før du prøver å bruke denne funksjonen. Du finner den på Apple App Store og Google Play Store.

Det er noen apper som hevder å la deg se en annen persons slettede innhold, men det er ingen offisiell måte å gjøre dette på. Det er noen få løsninger, men en god tommelfingerregel er dette: Hvis noen sletter et bilde fra Instagram-kontoen sin (eller en hvilken som helst sosial medieplattform), respekter personvernet og ikke prøv å finne bildet.

Tabell av innhold

    Hvis du ved et uhell sletter et Instagram-innlegg du vil beholde, har du fortsatt tilgang til det i 30 dager og kan gjenopprette det når som helst. Du må gjøre dette fra Instagram-appen på iPhone eller Android-enhet, siden nettleserversjonen ikke tillater deg tilgang til slettet innhold. Her er en trinn-for-trinn veiledning.

    1. Åpne Instagram og trykk på Instagram-profilikonet nederst til høyre på skjermen for å få tilgang til profilsiden din.< /li>

    1. Trykk på ikonet med tre linjer øverst til høyre på skjermen.
    1. Trykk på Din aktivitet.
    2. Trykk på Nylig slettet. Dette vil åpne den slettede mappen.
    1. Velg et av de slettede innleggene, trykk deretter på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen og trykk på Gjenopprett, og trykk deretter på Gjenopprett strong> igjen.
    1. For å enten gjenopprette eller slette permanent innhold, trenger du et engangspassord sendt til deg. Dette er for å hindre hackere i å skape kaos på profilen din. Du kan velge å få den sendt til en e-post eller et telefonnummer.

    1. Etter at du har valgt hvor du vil motta engangskoden, skriver du den inn i feltet og trykker på Bekreft.

    Dette vil bringe bildet tilbake til profilen din. Du kan gjenopprette bilder, ruller og mer på denne måten. På den annen side, hvis du trenger å fjerne noe fra hovedprofilen din uten å slette den helt, dra nytte av Instagram-arkivfunksjonen. 

    Slik arkiverer du Instagram-innlegg

    Hvis du arkiverer et innlegg, fjernes det fra strømmen din, men sletter det ikke helt. Du kan også arkivere Instagram-historier og live-innhold. Slik arkiverer du innlegg.

    1. Åpne Instagram og velg bildet du vil arkivere.
    2. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
    3. < /ol>

      1. Trykk på Arkiv.

      Du kan se arkivert innhold ved å gå til Instagram-profilen din.

      1. Trykk på de tre linjene i øverste høyre hjørne.
      2. Velg Arkiv.
      3. Eventuelle arkiverte innlegg vil vises her. Du kan trykke på Innleggsarkiv øverst på skjermen for å bytte til historiearkivet eller direktearkivet.

      Innleggsarkivet ditt er kun tilgjengelig for deg. Hvis du trenger å fjerne et innlegg midlertidig, men vil ta det tilbake senere, lagrer du det i arkivet. 

      Hvordan se noen andres slettede Instagram-innlegg

      Det er ingen offisiell måte å se noens slettede Instagram-innlegg. Instagram-funksjonalitet er utformet slik at når de først fjerner den fra profilen sin, er den borte for godt. Hvis de fjerner profilen sin, er det ingen måte å se noe av innholdet deres. 

      Hvis du mistenker at innhold vil bli slettet, kan du ta en proaktiv tilnærming for å lagre det. Du kan ta et skjermbilde av et bilde og lagre det i telefongalleriet, fotoappen eller på Google Foto-kontoen din. På den annen side krever live-innhold noen flere trinn.

      Det er en tredjepartsapplikasjon kalt Storysaver.net som kan brukes til å laste ned Instagram-historier. Selv om du kan få tilgang til den via Android- eller iOS-enheten din, er det bedre å bruke en Mac eller PC. 

      1. Naviger til StorySaver.net.
      2. Skriv inn Instagram-kontoen brukernavn inn i feltet og velg Last ned!

        Alle nyere historier vil vises på siden, og du kan velge å lagre alle eller velge individuelt mellom historiene du vil beholde. 

      Du kan også bruke en tredje- partyapplikasjon for å laste ned live videoinnhold, som IGTV-videoer.

      1. Naviger til https://bigbangram.com/content/instagram-downloader/instagram-video-downloader/.
      2. < li>Skriv inn nettadressen til videoen du vil lagre i formatet instagram.com/p/XXXX.

      3. Velg Last ned. 

      Merk at du må registrere deg for en konto før du kan bruke dette verktøyet.

      Instagrambilder og -videoer er ikke ment å vare evig. Selv om det ikke er fullt så flyktig som Snapchat, er Instagram designet for å la deg slette bilder du ikke lenger ønsker å beholde. Hvis du gjør det ved et uhell, har du imidlertid opptil 30 dager på deg til å gjenopprette innholdet før det er borte for alltid. Hvis du er redd for å miste bilder, prøv å lage en dedikert Instagram-mappe på telefonen eller PC-en.