Kinderen van een boer, tweeling scoorde A+ in Karnataka SSLC-examens

0
45

Sudhanva en Sujanya. (Express Photo)

Sudhanva B S is slechts één minuut ouder dan Sujanya B S. Hij is echter niet alleen een minuut ouder, maar heeft ook een procent hoger gescoord dan haar zus in het SSLC-bestuursexamen.

Terwijl Sudhanva 91% (446) binnenhaalde, behaalde Sujanya 90% (439). Kinderen van Srinivas B M, een ragi-boer uit het dorp Bettenahalli in het landelijke district Bengaluru, hadden niet verwacht dat ze de 90%-doelstelling zouden halen. Van het samen melken van de koe tot het samen voorbereiden op de examens, de tweelingbroers en -zussen zorgen er altijd voor dat ze elkaar steunen.

Lees ook |Karnataka: hier is hoe Sanskrietverzen en yoga Amit Madar hielpen een perfecte 626/626 te scoren in de examens van het SSLC-bord

In een gesprek met The Indian Express zei Sujanya, een student van de Government High School Jalige in de Devanahalli taluk: “Mijn broer en ik studeren samen van 18:00 tot 22:00 uur en van 5:00 tot 7:30 uur. We bestuderen allebei hetzelfde onderwerp samen en delen onze ideeën met elkaar. We waren erg bezorgd over de cijfers omdat het ons eerste bestuursexamen was. Maar we waren blij na het horen van de resultaten. Ik denk dat het heel belangrijk is om je op wetenschap en wiskunde te concentreren, want als je doorgaat, zullen de prestaties in deze vakken de toegangspoort zijn voor hogere studies. “

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Over hoe ze Covid-19 hebben aangepakt, zei Sudhanva: “De pandemie heeft onze studies helemaal niet gehinderd. Mijn zus en ik stonden er helemaal alleen voor en concentreerden ons op onze studies en verbeterden op onderwerpen waarvan we dachten dat ze een uitdaging voor ons waren.”

Best of Express Premium

< figuur>Premium

Wekelijkse horoscoop, 22 mei 2022 – 28 mei 2022: Weegschaal, Ram , Vissen en o…Premium

Chirag Dilli en zijn vervlogen dagen van kleurrijke bruiloften

Premium

Qasim Rasool Ilyas: voor de eerste keer heeft AIMPLB besloten om out t…Premium

Cannes 2022: De dood is een terugkerend thema in sommige Indiase films op het… Meer Premium Stories &gt ;>

Gireesh, een wiskundeleraar, zei: “De tweeling is erg gehoorzaam en steunt elkaar. Hoewel veel van hun vrienden samenwerken om naar school te fietsen, komt het duo altijd samen. In feite hebben ze geen smartphone en hebben ze aan opdrachten gewerkt met de smartphone van hun klasgenoot, die een buur is.”

Een emotionele Srinivas zei: “Als boer verdien ik slechts Rs 30.000 in een jaar. Het is echt moeilijk voor mij om mijn kinderen financieel te helpen. Ik had niet verwacht dat ze zo goed zouden scoren. Maar ze hebben mijn ongelijk bewezen.”