Horoscoop vandaag, 20 mei 2022: Tweelingen, Ram, Vissen en andere tekens — check astrologische voorspelling

0
47

Horoscoop vandaag, 20 mei 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — bekijk astrologische voorspelling

Wat staat er vandaag voor u op het programma? Lees gedetailleerde astrologische voorspellingen van de westerse astroloog Peter Vidal hieronder.

ARIES (21 maart & 20 april)
Liefdadigheid is aan de orde van de dag. Op de een of andere manier moet je jezelf opwerpen voor je medemens. Verwacht welkom familienieuws, deels dankzij de uitlijning van de maan met Jupiter, zelfs als je verwachtingen een tijdlang te hoog zijn gewekt.

TAURUS (21 april – 21 mei)< br />Hoewel de huidige planetaire aspecten nogal opwindend zijn, ben je waarschijnlijk voorbij je periode van piekactiviteit. In het kort, je keert terug naar een meer afgemeten en bezadigde levensstijl, wat een opluchting zou kunnen zijn. De echte reden is dat je bent veranderd. Heel eenvoudig, u heeft meer controle.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

GEMINI (22 mei – 21 juni)
Familierelaties zijn mogelijk het belangrijkste deel van je leven, en nu je in de laatste benadering bent van een reeks uiterst nuttige planetaire afstemmingen, moet je ervoor zorgen dat je gelukkig bent met de algemene situatie. De details die u kunt uitzoeken wanneer de tijd rijp is.

Best of Express Premium

Premium

Waarom ontmoet NCP-chef Sharad Pawar de leiders van de brahmaanse gemeenschap in Pune t…

PremiumDe eerste stop voor Azam, zoon uit de gevangenis, was het huis van deze SP-leider

Premium

Op het spel in Gyanvapi, de hoop van een beschavingPremium

Wekelijkse horoscoop, 22 mei 2022 – 28 mei 2022: Dit is wat je wee… Meer Premium Stories >>

KANKER (22 juni – 23 juli)
In de beste tijden heb je de neiging om je te laten meeslepen door je emoties, maar dit werkt alleen als je omringd bent door mensen die van je houden. Als je sceptische collega's hebt om te overtuigen, wees dan rationeler. Ze zullen goed luisteren als je je aan de feiten houdt.

LEO (24 juli – 23 aug.)
Je bent van nature ruimdenkend, maar je hebt wel een koppigheid die soms ongeëvenaard is door enig ander teken van de dierenriem. Mijn advies aan jou is nu om andere mensen in je vertrouwen te nemen en mededogen, in plaats van eigenbelang, je leidende principe te maken.

MAAGD (24 aug. & 8211; 23 sept.)
Partners en zakenrelaties blijken het meest strijdlustig te zijn. Ze kunnen elke truc in het boek gebruiken om u ertoe te brengen uzelf te verplichten tot een bestedings- of spaarbeleid dat eerlijk gezegd niet aan uw behoeften voldoet. Maar er kan nog steeds enige betekenis zijn in wat ze zeggen.

WEEGSCHAAL (24 sept. & 8211; okt. 23)
De meeste onweerswolken zouden nu moeten zijn verdwenen, zodat je persoonlijke en financiële zaken effectief kunt afhandelen. Bepaalde vage angsten en zorgen zullen echter waarschijnlijk tot volgende week aanhouden. Realiseer je dat deze ongegrond kunnen zijn – en krijg alle ondersteuning en geruststelling die je nodig hebt.

SCHORPIOEN (24 oktober & 8211; 22 november)
Ondanks al je preoccupatie met rechten en principes, lijkt het alsof je vreemd genoeg terughoudend bent om andere mensen dezelfde mate van vrijheid te geven die je voor jezelf verlangt. In deze omstandigheden is het niet verwonderlijk dat ze klagen. Ze zullen blij zijn te horen dat je luistert.

BOOGSCHUTTER (23 november – 22 december)
Iedereen om je heen lijkt een of andere klacht te hebben, en je voelt je misschien bezwaard door anderen’ kreunt en kreunt. Helaas behoort het tot de last van de Boogschutter om zulke ellendige en pessimistische mensen op te vrolijken. Zet er een moedig gezicht op!

Steenbok (23 december & 20 januari)
Als je werk je niet de boost geeft waar je naar verlangt, moet je een nieuwe persoonlijke uitlaatklep. Venus, planeet van welvaart schept nog steeds extra vooruitzichten op financieel gewin, vooral door gezamenlijke investeringen. Maar onthoud, de belangrijkste overweging is emotionele rijkdom, niet financiële.

AQUARIUS (21 januari & 19 februari)
De tijd is gekomen om geldelijke beloning de belangrijkste prioriteit te maken bij het werk. Er is geen reden waarom u zo idealistisch zou zijn om de kans op het plezier en de voorspoed op te geven die u rechtmatig toekomt. Je kunt tenslotte niet overleven van goede wil en je kunt geen vriendelijke woorden eten.

VISSEN (20 februari – 20 maart)
Dit is een emotioneel ondersteunende tijd en je hebt weinig te klagen. Discrete romantische ontmoetingen staan ​​de komende weken op het programma, tot groot plezier en genot. Je moet er alleen voor zorgen dat niemand het gevoel heeft dat je ze in de steek hebt gelaten.