Det senaste LEGO-setet förvandlar “Starry Night” till 3D-klosskonst

0
42
LEGO

En av de mest imponerande LEGO Ideas-kandidaterna vaknar nu till liv. Designad av Truman Cheng, LEGO Starry Night-setet förvandlar Van Goghs klassiska målning till ett 3D-tegelkonst. Om du tyckte Starry Night var snurrig, vänta tills du ser den med djup!

LEGO Starry Night-setet är 12 tum högt, 15 tum brett och 5 tum djupt. Den är gjord av 2316 tegelstenar, inklusive flera målade tegelstenar som efterliknar utseendet av penseldrag. Dessutom kommer setet med en söt Van Gogh-minifigur och en liten Starry Night-duk!

LEGO

Det som verkligen imponerar på mig med denna Starry Night-set, förutom de fantastiska färgerna, är detaljerna i de små husen och träden. De petar ut botten av denna “målning,” ger en stark känsla av djup som den ursprungliga Starry Night avsiktligt saknar.

RELATERAT LEGO Great Pyramid of Giza är byggd för din bokhylla

Jag bör notera att LEGO arbetade med MOMA (Starry Nights hem) för att perfekta denna uppsättning. Den kommer också med hårdvara för att hänga på väggen, men den kan sitta på en hylla eller skrivbord om det är vad du föredrar.

LEGOs Starry Night-set kostar 170 $ och börjar säljas 1 juni (tillsammans med Optimus Prime-setet). Om du är en LEGO VIP-medlem kan du köpa den den 25 maj.

LEGO Starry Night

Det senaste LEGO-setet blir Van Gogh’s ‘Starry Night’ till ett vackert 3D-tegelkonst. Köp den för $170 den 1 juni, eller få den den 25 maj om du är LEGO VIP-medlem.

LEGO