De nieuwste LEGO-set verandert 'Sterrennacht' in 3D-steenkunst

0
50
LEGO

Een van de meest indrukwekkende kandidaten voor LEGO Ideas komt nu tot leven. De LEGO Starry Night-set, ontworpen door Truman Cheng, verandert het klassieke schilderij van Van Gogh in een stuk 3D-steenkunst. Als je dacht dat Starry Night trippy was, wacht dan tot je het met diepte ziet!

De LEGO Starry Night-set is 30 cm hoog, 15 cm breed en 5 cm diep. Het is gemaakt van 2316 stenen, waaronder verschillende geverfde stenen die het uiterlijk van penseelstreken nabootsen. Bovendien wordt de set geleverd met een schattig minifiguur van Van Gogh en een klein sterrennachtdoek!

LEGO

Het ding dat echt indruk op me maakt over deze Starry Night-set, afgezien van de geweldige kleuren, zijn de details van de kleine huizen en bomen. Ze steken uit de onderkant van dit "schilderij" voegt een sterk gevoel van diepte toe dat de originele Starry Night opzettelijk mist.

GERELATEERDDe LEGO Grote Piramide van Gizeh is gebouwd voor je boekenplank

Ik moet er rekening mee houden dat LEGO heeft samengewerkt met MOMA (de thuisbasis van de Sterrennacht) om deze set te perfectioneren. Het wordt ook geleverd met hardware om aan je muur te hangen, maar het kan ook op een plank of bureau staan ​​als je dat liever hebt.

LEGO's Starry Night-set kost $ 170 en gaat op 1 juni in de uitverkoop (naast de Optimus Prime-set). Als je een LEGO VIP-lid bent, kun je het op 25 mei kopen.

LEGO Sterrennacht

De nieuwste LEGO set verandert Van Gogh's ‘Sterrennacht’ tot een prachtig stukje 3D baksteenkunst. Koop het voor $ 170 op 1 juni, of ontvang het op 25 mei als je een LEGO VIP-lid bent.

LEGO