Är köksredskap värda dina surt förvärvade pengar?

0
42
Nya Afrika/Shutterstock.com< /figure>

Om du har tittat på köksredskap har du sett alla typer av set, från minimalistiska kastruller och kastruller i rostfritt stål till färgglatt emaljerat gjutjärn. Men behöver du verkligen ställa in hela uppsättningen på en gång?

Enligt en kock är köksredskap inte alltid det bästa sättet att bygga upp dina köksmaterial.

Carrie Nahabedian, delägare och köksmästare på Brindille i Chicago, sa till PureWow att du sannolikt spenderar för mycket när du köper en hel uppsättning köksredskap. Detta beror på att ditt beslut kan styras av det trendiga, matchande utseendet på en uppsättning, snarare än dina faktiska matlagningsbehov.

Visst, det kan se underbart ut, men när det gäller praktiskt är det osannolikt att du någonsin kommer att behöva allt som kommer i setet.

GreenLife Soft Grip Healthy Ceramic Nonstick 12 Stekpanna Skillet

Kvalitet kan fortfarande vara överkomligt.

Amazon

$24.99
$29.99 Save 17%

Instead, Nahabedian recommends buying your pots and pans separately, and focusing on the kvalitet och livslängd för varje enskild bit.

“Några av mina favoritpannor kostar $20,” sa Nahabedian. “Och jag har haft dem i decennier.”

När du köper individuellt kan du också skräddarsy varje köp efter ett specifikt behov. Till exempel, om du bara vill ha diskmaskinssäkra alternativ, eller om du prioriterar din budget, kan det vara bäst att långsamt bygga upp din samling en bit i taget.

Så, om du&#8217 Om du är på marknaden för nya köksredskap är det en bra idé att noga överväga hur ofta du faktiskt kommer att använda hela setet. I det långa loppet kan ett mångsidigt val tjäna dina matlagningsvanor (och din budget) mycket bättre.