UPSC CDS-I 2022 resultaat aangekondigd: Hoe te downloaden

0
85

De kandidatuur van alle kandidaten, waarvan de rolnummers in de onderstaande lijsten worden weergegeven, is voorlopig. (Representatieve afbeelding)

De Union Public Service Commission (UPSC) heeft de resultaten vrijgegeven voor UPSC Combined Defense Services (CDS)-I 2022. Kandidaten die waren verschenen voor het UPSC CDS I-examen 2022 kunnen controleer nu het schriftelijke examenresultaat via de officiële website van UPSC op upsc.gov.in.

Dit jaar werd het schriftelijke examen van UPSC CDS I afgenomen op 10 april 2022.

Lees |UPSC NDA II, CDS II-melding vrijgegeven; Hier leest u hoe u

UPSC CDS I resultaat 2022 toepast: Controleer hoe u kunt downloaden

Stap 1: Bezoek de officiële UPSC-website — upsc.gov.in

https ://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

S Somanath: 'Privéspelers in de ruimtevaartsector kunnen de defensie, fabricage en…

Premium

Afghaanse economie aan flarden, relaties in de wacht, handel in Delhi en Kabul via D…

Premium

Uitgelegd: NAVO-uitbreiding & Rusland

Premium

Uitgelegd: waar de roepie naartoe gaat en wat de daling betekent voor de consument… Meer Premium Stories >>

Stap 2: Zoek en klik op de startpagina op de link voor UPSC CDS I Result 2022.

Stap 3: Een nieuw PDF-document wordt geopend in een nieuw venster. In dit document kunnen kandidaten hun naam controleren.

Stap 4: Download en bewaar het PDF-document voor toekomstig gebruik.

De kandidaten die in deze ronde zijn geselecteerd, komen nu in aanmerking voor geïnterviewd door de Service Selection Board van het Ministerie van Defensie, voor toelating tot (i) Indian Military Academy, Dehradun 154th (DE) Cursus die begint in januari 2023 (ii) Indian Naval Academy, Ezhimala,
Kerala, cursus die begint in januari 2023 (iii) Air Force Academy, Hyderabad (PreFlying) Training Course (213 F(P)) begint in januari 2023 (iv) Officers Training Academy, Chennai 117th SSC (Heren) (NT) ( UPSC) Cursus die begint in april 2023 en (v) Officers Training Academy, Chennai, 31st SSC Women (Non-Technical) (UPSC) Cursus begint in april 2023,” de officiële aankondiging gelezen.

Lees ook |RPSC, HPCL, BSF en meer: ​​Lijst van banen bij de overheid die deze week moeten solliciteren

Je moet echter niet vergeten dat de kandidatuur van alle kandidaten, wiens rolnummers worden weergegeven in de lijsten, is voorlopig.

Bovendien moeten kandidaten die zich hebben gekwalificeerd voor het schriftelijke examen en hun eerste keuze als leger (IMA/OTA) hebben gekregen, zich moeten registreren op de website van het rekruteringsdirectoraat — joinindianarmy.nic.in — om hen in staat te stellen oproepinformatie te ontvangen voor een SSB-interview. Kandidaten die zich al hebben geregistreerd op de website van het rekruteringsdirectoraat, wordt geadviseerd zich niet opnieuw te registreren.