MSU brannstiftelsessak: Til tross for kausjonsordre, artist ute av stand til å sikre løslatelse, savner høring

0
65

Chandramohan kunne ikke komme til høringen i saken som var planlagt til tirsdag til tross for kausjonen gitt av den samme dommeren i tillegg, da han ikke var i stand til å fullføre prosedyrene med fengselsmyndighetene for ønsker en garantist.

Tirsdag utsatte domstolen i Vadodara høringen til en fremtidig dato etter at Chandramohan – en alumnus ved fakultetet for kunst ved MS University og anklaget i februar 2018-saken om forsøk på drap og brannstiftelse – ikke var i stand til for å sikre ham løslatelse fra rettslig varetekt til tross for at han ble innvilget kausjon mandag.

Chandramohan kunne ikke komme til høringen i saken som var planlagt til tirsdag, til tross for kausjonen gitt av den samme dommeren for ekstra sesjoner, da han ikke var i stand til å fullføre prosedyrene med fengselsmyndighetene av mangel på en garantist. Advokaten, som representerte Chandramohan i kausjonshøringen mandag, sa til The Indian Express: “Vi mottok kausjonskjennelsen mandag. For å sikre løslatelsen hans i henhold til CrPC-prosedyrene, er det imidlertid behov for at en person står som kausjonist. Vi prøvde å få en av hans lokale venner til å nå frem i tide mens resten av tingene, inkludert et personlig bånd på Rs 25 000 som anvist av retten, hadde blitt tatt hånd om. Vi var imidlertid ikke i stand til å fullføre prosedyren i tide.”

Chandramohan ble arrestert 10. mai for angivelig “unnlatt å møte” i de pågående rettsmøtene i 2018-saken om drapsforsøk og ildspåsettelse da han angivelig satte fyr på V-Cs kontor av frustrasjon over ikke å få tak i merkelappen.

Best of Express Premium

Premium

Inflasjonen øker, dagligvarefirmaer øker ratene, reduserer pakkevolum og vekt< figur>Premium

Forklart: Opprinnelsesmyten og historien til navnet Lucknow, 'byen L…

Premium

‘Pigeon lukker øynene når katten går frem’: 1991 Lok Sabha, når Um…

Premium

Hvordan Girish Karnads ikoniske skuespill har redefinert indisk teaterMer Premiu m Historier >>