HTG-erbjudanden: Spara på Roborock-dammsugare, Chromecasts, SD-kort och mer

0
47
Washdog/shutterstock.com, Roborock , Google, Samsung, Beyerdynamic, Drop

Välkommen tillbaka till en annan utgåva av How-To Geek Deals, veckoserien där vi erbjuder de bästa rabatterna på de coolaste prylarna som mänskligheten känner till. Den här veckan riktar vi blickarna mot Roborocks senaste par robotdammsugare, plus Chromecast med Google TV, ett av årets favorit Samsung SD-kort och mycket mer. Låt oss dyka in!

Spara $100 på en ny Roborock Q5 eller Q5+ Robot Vacuum

Roborock

Roborock’s tillbaka med en helt ny serie robotdammsugare. Även om du kan läsa allt om Q-serien i vår fullständiga artikel här, vill vi ta en stund för att lyfta fram ett par erbjudanden på Roborock Q5 för $329,99 ($100 rabatt) och Roborock Q5+ för $599,99 ($100 rabatt) . Dessa priser är endast giltiga till och med måndag, så skaffa dem medan du kan.

Roborock Q5 för 329,99 USD (100 USD rabatt)

Liksom alla modeller i Q-serien är Roborock Q5 designad med allergiker i åtanke. Den uppnår ett sug på 2 700 Pa som är bra för att ta bort allergener från djupt inuti dina mattor. Den kan täcka upp till 3 230 kvadratfot eller köras i 180 minuter i följd på en enda laddning. När den behöver lite extra juice, återgår den till och med automatiskt till sin laddningsvagga innan den ger sig av på nästa städtur.

Roborock Q5

Roborock Q5 är nybörjarmodellen i den nya Q-serien, designad med allergier i åtanke.

Köp nu

Roborock Q5+ för 599,99 USD (100 USD rabatt)

Roborock Q5+ kan göra allt som dess billigare syskon kan göra, plus (se vad vi gjorde där?) den kommer med en Auto-Empty Dock. Som namnet antyder kan Q5+ automatiskt tömma sin egen soptunna i Auto-Empty Dock, som rymmer upp till sju veckors skräp innan den behöver dumpas. Det betyder att du kommer att lägga mindre tid på att rensa ur dammsugaren och mer tid på att göra allt du gör.

Roborock Q5+

Roborock Q5+ kommer med alla de fantastiska fördelarna med sina billigare syskon, plus att den inkluderar en Auto-Empty Dock för ultimat bekvämlighet.

Köp nu

Chromecast med Google TV för $44,99 ($5,00 rabatt)

Google

Chromecast med Google TV erbjöd en stor förnyelse av Googles strategi för streamingstick, och den här veckan kan du få en för $44,99 ($5,00 rabatt) hos Amazon. Drivs av Android TV, Chromecast med Google TV har alla appar du känner och älskar, inklusive Netflix, Hulu, Disney+ och mer som du kan ladda ner via Play Butik. Navigera genom innehåll med den medföljande fjärrkontrollen, eller streama program direkt från din telefon. För att se vad vi tyckte om Chromecast med Google TV, kolla in vår fullständiga recension här.

Chromecast med Google TV

Chromecast med Google TV är Googles senaste streamingstick, som drivs av Android TV.

Amazon

$44.99
$49.99 Save 10%

Best Buy

$44.99
$49.99 Spara 10 %

Samsung Pro Endurance MicroSDXC-minneskort för 11,99 USD (6,00 USD rabatt)

Samsung

Du kommer att behöva massor av lagringsutrymme för dashcam när årets sommarresor rullar runt, och du kan få ett av våra favorit SD-kort 2022 idag för en rejäl rabatt. Samsung Pro Endurance MicroSDXC-kortet för $11,99 ($6,00 rabatt) är ett 64 GB minneskort med 100MB/s läs- och 30MB/s skrivhastighet. Den stöder kontinuerlig inspelning, och den är till och med resistent mot vatten och extrema temperaturer. Det här är det bästa priset vi har sett på Samsung Pro Endurance MicroSDXC-kortet hittills i år.

Samsung PRO Endurance MicroSDXC-minneskort

Samsung PRO Endurance MicroSDXC-minneskort har 64 GB snabb lagring med stöd för kontinuerlig inspelning och uppspelning.

Amazon

$11.99
$17.99 Save 33%

Best Buy

$16.99
&nbsp ;

Spara upp till 40 % på renoverade Beyerdynamic hörlurar

Beyerdynamic

Vill du ha premiumhörlurar utan premiumpriset? Idag till och med tisdag den 24 maj kan du spara stort på en mängd olika renoverade hörlurar från Beyerdynamic. Var och en av dessa enheter har antingen returnerats av tidigare kunder eller återtagits efter att ha varit med på utställningar eller mässor. Även om vissa kan innehålla ett litet kosmetiskt defekt här och där, är alla modeller funktionellt identiska med sina oparerade motsvarigheter. Men lagret går snabbt och flera modeller har redan sålt slut, så köp nu medan du kan.

Beyerdynamic hörlurar

Beyerdynamic erbjuder premiumhörlurar som du kan köpa till reducerade priser genom denna speciella renoverade rea.

Köp nu

Släpp CTRL mekaniskt tangentbord för $176 ($44 rabatt)

Drop

Ett av de bästa snabbväxlingsbara mekaniska tangentborden på marknaden är till försäljning denna vecka — greppa Drop CTRL Mechanical Keyboard för bara $176 ($44 rabatt) på Amazon. Drop CTRL är ett Tenkeyless mekaniskt tangentbord som har Halo True-switchar med hot-swappable uttag som gör det enkelt att anpassa i farten. Drop CTRL finns i en mängd olika färger och stilar, även om priserna kan variera.

Drop CTRL Mechanical Keyboard

Drop CTRL är ett Tenkeyless mekaniskt tangentbord med hot-swappable switchar.

Amazon

$220.00
 

 

READ NEXT

    < li>› 10 saker som blockerar din Wi-Fi-signal hemma
  • › 4 sätt att förstöra din smartphones batteri
  • › Här är hur Mozilla Thunderbird gör comeback 2022
  • › Varför ser jag “FBI Surveillance Van” i Min Wi-Fi-lista?
  • › ExpressVPN Review: En lättanvänd och säker VPN för de flesta
  • › Vad kan du göra med USB-porten på din router?