HTG-deals: bespaar op Roborock-stofzuigers, Chromecasts, SD-kaarten en meer

0
46
Washdog/shutterstock.com, Roborock , Google, Samsung, Beyerdynamic, Drop

Welkom terug bij een nieuwe editie van How-To Geek Deals, de wekelijkse serie waarin we de beste kortingen aanbieden op de coolste gadgets die de mensheid kent. Deze week zetten we de nieuwste robotstofzuigers van Roborock in de schijnwerpers, plus de Chromecast met Google TV, een van onze favoriete Samsung SD-kaarten van het jaar en nog veel meer. Laten we erin duiken!

Bespaar $100 op een nieuwe Roborock Q5 of Q5+ robotstofzuiger

Roborock

Roborock is terug met een gloednieuwe reeks robotstofzuigers. Hoewel je hier alles over de Q-serie kunt lezen in ons volledige artikel, willen we even de tijd nemen om een ​​paar deals uit te lichten over de Roborock Q5 voor $ 329,99 ($ ​​100 korting) en Roborock Q5+ voor $ 599,99 ($ ​​100 korting) . Deze prijzen zijn alleen geldig tot en met maandag, dus koop ze nu het nog kan.

Roborock Q5 voor $ 329,99 ($ ​​100 korting)

Zoals alle modellen in de Q-serie is de Roborock Q5 ontworpen met het oog op mensen met allergieën. Het bereikt een zuigkracht van 2.700 Pa, wat geweldig is voor het verwijderen van allergenen diep in uw tapijten. Het kan tot 3.230 vierkante voet beslaan of 180 minuten aaneengesloten werken op een enkele lading. Als hij wat extra sap nodig heeft, keert hij zelfs automatisch terug naar zijn oplaadstation voordat hij aan zijn volgende schoonmaakexcursie begint.

Roborock Q5

De Roborock Q5 is het instapmodel in de nieuwe Q-serie, ontworpen met het oog op allergieën.

Koop nu

Roborock Q5+ voor $ 599,99 ($ ​​100 korting)

De Roborock Q5+ kan alles wat zijn goedkopere broer of zus kan, plus (zie je wat we daar deden?) Het wordt geleverd met een Auto-Empty Dock. Zoals de naam al aangeeft, kan de Q5+ automatisch zijn eigen vuilnisbak legen in het Auto-Empty Dock, dat tot zeven weken aan vuil kan vasthouden voordat het moet worden gedumpt. Dat betekent dat u minder tijd kwijt bent aan het opruimen van uw stofzuiger en meer tijd aan alle dingen die u doet.

Roborock Q5+

De Roborock Q5+ wordt geleverd met alle geweldige voordelen van zijn goedkopere broertje, plus een Auto-Empty Dock voor ultiem gemak.

Koop nu

Chromecast met Google TV voor $ 44,99 ($ ​​5,00 korting)

Google

De Chromecast met Google TV bood een grote vernieuwing van de streaming-stickstrategie van Google, en deze week kun je er een krijgen voor $ 44,99 ($ ​​5,00 korting) bij Amazon. Aangedreven door Android TV, bevat de Chromecast met Google TV alle apps die je kent en leuk vindt, waaronder Netflix, Hulu, Disney+ en meer die je kunt downloaden via de Play Store. Navigeer door de inhoud met de meegeleverde afstandsbediening of stream programma's rechtstreeks vanaf je telefoon. Bekijk hier onze volledige recensie om te zien wat we van de Chromecast met Google TV vonden.

Chromecast met Google TV

De Chromecast met Google TV is de nieuwste streaming-stick van Google, mogelijk gemaakt door Android TV.

Amazon

$44.99
$49.99 Save 10%

Best Buy

$44.99
$49.99 Bespaar 10%

Samsung Pro Endurance MicroSDXC-geheugenkaart voor $ 11,99 ($ ​​6,00 korting)

Samsung

Je zult veel dashcam-opslag nodig hebben wanneer de zomerse roadtrips van dit jaar rondrollen, en je kunt vandaag een van onze favoriete SD-kaarten van 2022 krijgen voor een stevige korting. De Samsung Pro Endurance MicroSDXC-kaart voor $ 11,99 ($ ​​6,00 korting) is een 64 GB-geheugenkaart met 100 MB/s lees- en 30 MB/s schrijfsnelheden. Het ondersteunt continu opnemen en is zelfs bestand tegen water en extreme temperaturen. Dit is de beste prijs die we dit jaar tot nu toe hebben gezien op de Samsung Pro Endurance MicroSDXC-kaart.

Samsung PRO Endurance MicroSDXC-geheugenkaart

De Samsung PRO Endurance MicroSDXC-geheugenkaart biedt 64 GB snelle opslag met continue opname- en afspeelondersteuning.

Amazon

$11.99
$17.99 Save 33%

Best Buy

$16.99
&nbsp ;

Bespaar tot 40% op gerenoveerde Beyerdynamic-koptelefoons

Beyerdynamic

Wil je een premium koptelefoon zonder de premium prijs? Vandaag t/m dinsdag 24 mei kun je flink besparen op verschillende refurbished koptelefoons van Beyerdynamic. Elk van deze apparaten is ofwel geretourneerd door eerdere klanten of teruggewonnen nadat ze op tentoonstellingen of beurzen waren getoond. Hoewel sommige hier en daar een klein cosmetisch defect kunnen bevatten, zijn alle modellen functioneel identiek aan hun niet-gerenoveerde tegenhangers. De voorraad gaat echter snel en verschillende modellen zijn al uitverkocht, dus koop nu het nog kan.

Beyerdynamic-koptelefoon

Beyerdynamic biedt eersteklas hoofdtelefoons die je tegen gereduceerde prijzen kunt kopen via deze speciale gerenoveerde uitverkoop.

Nu kopen

Drop CTRL mechanisch toetsenbord voor $ 176 ($ 44 korting)

Drop

Een van de beste hot-swappable mechanische toetsenborden op de markt is deze week te koop — pak het Drop CTRL mechanische toetsenbord voor slechts $ 176 ($ 44 korting) bij Amazon. De Drop CTRL is een Tenkeyless mechanisch toetsenbord met Halo True-schakelaars met hot-swappable sockets die het gemakkelijk maken om on-the-fly aan te passen. De Drop CTRL is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, hoewel de prijzen kunnen variëren.

Drop CTRL mechanisch toetsenbord

De Drop CTRL is een Tenkeyless mechanisch toetsenbord met hot-swappable schakelaars.

Amazon

$220.00
 

 

READ NEXT

    < li>› 10 dingen die uw wifi-signaal thuis blokkeren
  • › 4 manieren om de batterij van uw smartphone te verpesten
  • › Hier leest u hoe Mozilla Thunderbird een comeback maakt in 2022
  • › Waarom zie ik “FBI Surveillance Van” in Mijn wifi-lijst?
  • › ExpressVPN Review: een gebruiksvriendelijke en veilige VPN voor de meeste mensen
  • › Wat kunt u doen met de USB-poort op uw router?