Hotelvereniging maakt zich grote zorgen over invallen en boetes op J&K-hotels

0
45

Hotelwebsites en boekingsaggregators tonen de kamerprijzen op een transparante manier en reizigers zijn vrij om te kiezen op basis van hun budget en vereisten, voegde het toe.

The Hotel Association of India ( HAI), het hoogste orgaan van de Indiase gastvrijheid, heeft bij Jammu en Kasjmir luitenant-gouverneur Manoj Sinha hun “diepe bezorgdheid” geuit over de “recente oneerlijke en ad hoc invallen, het opleggen van boetes en de dreiging van juridische stappen tegen aangesloten hotels” in de Unieterritorium.

In haar vertegenwoordiging wees de vereniging erop dat deze geïmproviseerde acties van de regering waren ingegeven door klachten over exorbitante prijzen en servicetekorten van toeristen. De HAI-verklaring zegt dat het de rol van de overheid ondersteunt bij het terugdringen van oneerlijke handelspraktijken, maar beveelt aan dat het procesgestuurd is.

De horeca wordt algemeen erkend vanwege haar significante bijdrage aan het scheppen van werkgelegenheid en het bevorderen van inclusieve groei, en de regering had het pad van overleg kunnen volgen, voegde de HAI-verklaring eraan toe.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png Read |Kashmir: een dode, 3 gewonden bij een granaataanval in de slijterij Baramulla

Wij wijzen erop dat de afgelopen twee jaar extreem zwaar zijn geweest voor de gastvrijheid Omdat het een van de zwaarst getroffen is door de pandemie, heeft de brancheorganisatie de regering verzocht “het herstelproces niet te verstoren” en stelde voor om gezamenlijk een oplossing uit te werken.

Best of Express Premium

Premium

UPSC CSE-sleutel – 19 mei 2022: wat je nodig hebt om vandaag te lezenPremium

‘Meerderheid van de Indiërs heeft niet op BJP gestemd… Voor de eerste ti…Premium

Waarom Satyajit Ray nog steeds de redder van de Bengaalse filmindustrie is

Premium

Over verkrachting binnen het huwelijk ondermijnen regressieve opvattingen de autonomie van vrouwenMore Premium Stories >> Lees |India bekritiseert Organisatie van Islamitische Samenwerking voor 'ongerechtvaardigde' opmerkingen over afbakening in J&K

In reactie op klachten over prijsstelling van toeristen in J&K, zei HAI dat de prijzen werden bepaald door de marktkrachten van vraag en aanbod . Hotelwebsites en boekingsaggregators tonen de kamerprijzen op een transparante manier en reizigers zijn vrij om te kiezen op basis van hun budget en behoefte, voegde het eraan toe.

In plaats van klachten van toeristen, ambtenaren van het departement voor toerisme van de staat had invallen en onderzoeken uitgevoerd bij verschillende eigendommen in de staat met betrekking tot de tarieven die in rekening werden gebracht en voorzieningen die aan toeristen werden aangeboden. De hotels hebben nu hun gedrukte tariefkaarten ingediend bij de ambtenaren en andere details die tijdens de enquêtes werden gevraagd.

HAI, opgericht in 1996 en met het hoofdkantoor in Delhi, is een geïntegreerd horecaplatform met ongeveer 265 aangesloten hotels uit de hele wereld. land.