Horoscoop vandaag, 19 mei 2022: Tweelingen, Ram, Vissen en andere tekens — check astrologische voorspelling

0
59

Horoscoop vandaag, 19 mei 2022: Tweelingen, Ram, Vissen en andere tekens — bekijk astrologische voorspelling

RAM (21 maart – 20 april)

De relatie van de zon met die intense planeet, Pluto, voegt over het algemeen vastberadenheid en kracht toe aan gebeurtenissen in je leven. Op een bepaald niveau mag je verwachten dat je geld ontvangt van een mysterieuze of onverwachte bron, maar alleen omdat je een extra inspanning doet.

TAURUS (21 april – 21 mei)

Nou, het is tijd om een ​​beetje na te denken over je verwachtingen en wensen op de lange termijn, wie je bent, waar je naartoe gaat en dat soort dingen. Probeer met mensen te praten en kijk welke reacties je krijgt. Misschien merk je dat je door een partner als klankbord te gebruiken advies krijgt dat je nooit voor mogelijk had gehouden.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Best of Express Premium

Premium

S Somanath: 'Privéspelers in de ruimtesector kunnen de verdediging versterken, fabri…

Premium

Afghaanse economie aan flarden, relaties in de wacht, handel in Delhi en Kabul via D…

Premium

Uitgelegd: NAVO-uitbreiding & Rusland

Premium

Uitgelegd: waar de roepie naartoe gaat en wat de val betekent voor de consument… Meer Premium Stories >>

GEMINI (22 mei & 21 juni)

Er kan een botsing van prioriteiten zijn, aangezien gezinsleden en gezinsbelangen strijden om aandacht met professionele ambities. Het kan een partner zijn die onbewust de oorzaak is van een actueel dilemma. Als dat zo is, geef ze dan alle ruimte en steun die ze nodig hebben om het op te lossen.

KANKER (22 juni & 8211; 23 juli)

De zon is nu vergezeld door Mercurius in een avontuurlijke positie, een redelijk goed teken dat velen van jullie de komende maand waarschijnlijk ver weg zullen reizen. Alle avontuurlijke Kreeften zullen in hun element zijn, hun horizon verbreden en hun grenzen verleggen.

LEO (24 juli & 8211; 23 aug.)

In het verleden heb je je ideeën nogal te vaak veranderd. Nu moet je echter een besluit nemen, het verleden vergeten en je concentreren op het veranderen van de huidige situaties in je eigen geluk. Thuis zou je trouwens kunnen profiteren van een familiebijeenkomst.

MAAGD (24 aug. & 8211; 23 sept.)

Als bent u erin geslaagd om waterdichte garanties of verzekeringen te krijgen, dan heeft u niets te vrezen. Het is belangrijk dat je een ondersteunend netwerk opbouwt van vrienden en familieleden waarvan je weet dat ze je tot het uiterste zullen steunen, wat er ook gebeurt en door dik en dun.

LIBRA (24 sept. &8211) ; 23 oktober)

De zon en Mercurius leggen allebei de nadruk op uw werkzaken op een nogal gunstige manier. Het is tijd om uw aandacht te richten op persoonlijke zaken en ervoor te zorgen dat harmonieuze relaties de basis vormen van een bevredigend openbaar en professioneel leven. De twee zijn nauw met elkaar verbonden – zoals u weet.

SCHORPJE (24 oktober & 22 november)

Een langdurige relatie of betrokkenheid blijkt nog in een intense fase te zitten. Wat er vandaag op je werk is gebeurd, kan je emoties opwekken, vooral als collega's vastbesloten lijken om afhankelijk van je te worden. Toch wordt het misschien tijd dat je wat meer verantwoordelijkheid neemt.

BOOGSCHUTTER (23 november & 22 december)

De huidige zon -Maanpatroon suggereert dat een beweging of grote omwenteling in uw voordeel zal zijn. Publieke en professionele kwesties kunnen worden gedomineerd door puur persoonlijke en privégevoelens. Wat dat betekent, is dat je je eigen motivaties moet achterhalen voordat je iets anders kunt doen.

STEENSCHAP (23 december & 20 januari)

Het algemene maanbeeld geeft aan dat het tij van fortuin helemaal klaar is om in uw voordeel te keren. Inderdaad, op handen zijnde ontwikkelingen kunnen alleen maar leiden tot verdere bevrediging en een gevoel van verdieping van persoonlijke vervulling. Zolang je je van binnen rijker voelt, is het het allemaal waard.

AQUARIUS (21 januari & 19 feb.)

Je krachtig gevoel voor goed en kwaad is op dit moment uw beste bondgenoot. Denk aan al die prachtige uitspraken over de andere wang toekeren en hoe je je vijanden zeven keer zeven moet vergeven. Dat is op dit moment het beste advies. Een vriendelijke hint van een collega kan je ook in een positieve richting wijzen op het werk.

PISCES (20 februari – 20 maart)

Je mag wat geluk verwachten, maar in zekere zin is dat niet het belangrijkste punt. In plaats daarvan moet je ervoor zorgen dat alle delen van je karakter volledig tot uiting komen en dat je leven als geheel gelukkig en tevreden is. Je kunt altijd een positieve uitlaatklep vinden, zelfs als er onverwachte problemen op je pad komen.