Garmin's nieuwste fietsaccessoire combineert drie producten in één

0
41
Garmin

Vandaag heeft Garmin een nieuw 3-in-1 Varia-radarsysteem aangekondigd om fietsers en motorrijders veilig op de weg te houden. De Garmin Varia RCT715 is een radar-geactiveerd achterlicht met een ingebouwde camera die op uw hoede zal zijn.

Zoals elke doorgewinterde fietser weet, maakt Garmin een aantal uitstekende producten die proberen te behouden ons veilig op de weg. Van radarsystemen tot fietscomputers met navigatie en gps.

Het Garmin Varia-systeem biedt naar achteren gerichte radar om bestuurders te waarschuwen voor voertuigen die hen van achteren naderen. Je krijgt een hoorbare en zelfs een visuele waarschuwing als de Varia is aangesloten op een Garmin fietscomputer, je gemonteerde smartphone of zelfs een horloge. Het systeem toont u waar en de snelheid van naderende voertuigen.

En hoewel dat geweldig is, geeft de nieuwe Garmin Varia RCT715 de zaken een tandje hoger door radar, een helder LED-achterlicht en een ingebouwde 1080p 30FPS-camera die altijd opneemt. Het doet het allemaal.

Video afspelen

De meegeleverde radar kan opkomende voertuigen detecteren tot op 140 meter afstand en rijders onmiddellijk waarschuwen. De auto kan u ook overdag zien, dankzij een heldere LED die volgens Garmin tot op anderhalve kilometer zichtbaar is.

Maar nu voegt dit nieuwste product continue 1080p HD-video-opname toe en slaat het automatisch videoclips op in de Varia-app als er een incident of ongeval is.

Volgens Garmin, dit nieuwste naar achteren gerichte radarcamerasysteem met achterlicht gaat 4-6 uur per lading mee, afhankelijk van de instelling van het LED-lampje terwijl er nog steeds 24/7 wordt opgenomen. Deze keer krijg je USB-C opladen en IPX7 waterbestendigheid, en het wordt geleverd met een 16GB microSD-kaart voor opslag.

De Garmin Varia RCT715 heeft een gebruiksvriendelijke en veilige montage met hendelvergrendeling systeem dat voor bijna elke fiets werkt dankzij shims voor ronde, aerodynamische en d-vormige zadelpennen. Het doet een beetje van alles, maar het is de duurste Varia tot nu toe, met een prijs van $ 399. Pak de jouwe via de onderstaande link.

Garmin Varia RCT715 Radar Camera Achterlicht

Laat Garmin op uw hoede zijn terwijl u rijdt met het nieuwe Varia RCT715 achterop gemonteerde radarachterlichtcamerasysteem.

Nu winkelen