FMS-plaatsing 2020-2022: hoogste gemiddelde CTC Rs 32,4 lakh ooit; 24% verhoging van het salaris van eerstejaars

0
45

De hoogste binnenlandse CTC bedroeg Rs 58 lakh per jaar. (Representatieve afbeelding)

De faculteit Management Studies (FMS), Delhi heeft haar laatste plaatsingsproces voor de batch van 2020-2022 afgerond met een gemiddelde CTC van Rs 32,4 lakh per jaar. Dit jaar voerde het instituut de plaatsingen uit in een volledig virtuele setting.

Dit jaar registreerde het instituut de hoogste gemiddelde CTC ooit van Rs 32,4 lakh per jaar, en 90 procent van de kandidaten ontving aanbiedingen van meer dan Rs 20 miljoen per jaar. Ook zag de plaatsing van dit jaar een toename van 24 procent in financiële gerelateerde functies.

Lees |RPSC, HPCL, BSF en meer: ​​Lijst met overheidsbanen die deze week kunnen solliciteren

In de gemiddelde CTC kreeg de top 10 procent van de kandidaten 54,5 lakh per jaar, de top 25 procent ontving 48,4 lakh per jaar en de top 50 procent ontving 40,78 lakh per jaar.

https://images. indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Van de geplaatste kandidaten waren 110 studenten eerstejaars en was er een stijging van 24 procent in de CTC die aan eerstejaars werd aangeboden. Bovendien hadden 51 studenten tot een jaar ervaring, 22 studenten hadden 13 tot 18 maanden ervaring, 32 toonden 19-24 maanden ervaring, 30 studenten hadden 25-36 maanden en 12 studenten hadden meer dan 37 maanden ervaring .

Best of Express Premium

Premium

S Somanath: 'Privéspelers in de ruimtesector kunnen de verdediging een boost geven, manufactu…

Premium

Afghaanse economie aan flarden, relaties in de wacht, Delhi en Kabul handel via D…Premium

Uitgelegd: NAVO-uitbreiding & Rusland

Premium

Uitgelegd: waar de roepie naartoe gaat en wat de val ervan betekent consumenten… Meer Premium Stories >>

De hoogste binnenlandse CTC bedroeg Rs 58 lakh per jaar. Het instituut registreerde een stijging van 37 procent in de gemiddelde CTC voor de top 100 aanbiedingen en 50 procent van de batch behaalde meer dan Rs 30 lakh per jaar.

Bedrijven zoals Adani, Tata Sky, Ola, Johnson & Johnson, PhonePe, Amazon, Microsoft, JSW, Nykaa, American Express, Axis Bank, Citi Bank, HDFC Bank, KPMG, Deloitte, Boston Consulting group, Ernst & Young, Purplle, PWC, Jio, Swiggy, Standard Chartered, Wipro, Unacademy en verschillende anderen namen deel als recruiters voor de batch van 2020-2022.

FMS biedt ook een stagevakantie aan studenten die hun opleiding willen volgen. eigen ondernemingen en stelt hen in staat om gedurende maximaal twee jaar deel te nemen aan een volgend plaatsingsproces, voor het geval ze van de gelegenheid gebruik willen maken.