Edtech-selskapet Vedantu permitterer over 400 ansatte med henvisning til “kapitalknapphet”

0
42

For fjorten dager siden hadde Vedantu sagt opp rundt 200 av sine ansatte. (Representativt bilde)

Ed-tech-plattformen Vedantu permitterte 18. mai så mange som 424 ansatte. I et blogginnlegg delt av Vamsi Krishna, administrerende direktør og medgründer av Vedantu, uttalte at dette er en engangsaktivitet uten slike ytterligere sykluser planlagt av organisasjonen.

«Det er ingen enkel måte å si dette på – av 5900 vedanere, vil 424 av våre andre lagkamerater, dvs. ~7 % av selskapet vårt, skilles fra oss. Dette har vært en ekstremt vanskelig samtale å gjøre, og jeg vil at hver vedan skal forstå hvorfor V måtte ta dette kallet og hva det betyr for deg og fremtiden til Vedantu,” sa Khanna.

Les |Over 3 lakh-elever i Gujarat skiftet fra private til offentlige skoler de siste 7 årene

«For tiden er det ytre miljøet tøft. Krig i Europa, forestående resesjonsfrykt og renteøkninger i Fed har ført til inflasjonspress med massiv korreksjon i aksjer globalt og i India også. Gitt dette miljøet, vil kapitalen være knapp for kommende kvartaler, sa Khanna i det forklarende innlegget.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

For fjorten dager siden hadde Vedantu sagt opp rundt 200 av sine ansatte. Flere edtech-oppstartsbedrifter, inkludert Unacademy, Byjus og Meesho, har i løpet av de få månedene sagt opp ansatte med henvisning til volatiliteten i markedet.

Beste fra Express Premium

Premium

S Somanath: 'Private aktører i romsektoren kan øke forsvaret, produsere…

Premium

Afghansk økonomi i filler, relasjoner på vent, handel med Delhi og Kabul via D…

Premium

Delhi Confidential: Mini Shivir

Premium

Expla ined: NATO utvidelse & RusslandFlere premiumhistorier >>