Deze specerij kan het geheim zijn van perfect gegrild vlees

0
80
Alexander Raths/Shutterstock.com< /figuur>

We kunnen niet allemaal grillmasters zijn, maar we kunnen ons wel een weg banen naar heerlijke maaltijden. Een van de gemakkelijkste manieren om beginners te grillen om sappig, smaakvol vlees te maken, staat misschien al in uw koelkast.

GERELATEERDDe beste sets voor barbecueën in de achtertuin

Mayonaise kunnen uw gegrild vlees, inclusief kip en vis, sappig en lekker houden. Omdat de specerij de perfecte mix is ​​van vet, zuur en zout, geeft het vlees precies de smaak die het nodig heeft. Rijg het gewoon over je eten voordat je het grilt of laat het marineren.

Het zout, de azijn en het vet in de mayonaise zullen smaak toevoegen terwijl het vlees kookt. Het voegt ook een knapperige, maar toch zachte en romige textuur toe. En als het gemarineerd is, vormt zich een laag rond het voedsel die de sappen insluit, ondanks de hoge hitte van de grill, waardoor het vlees niet uitdroogt.

Op delicaat vlees, zoals vis , is een laagje mayonaise ook een gemakkelijke manier om je grill anti-aanbak te maken. Het vet in de specerij voorkomt dat je vis aan de roosters blijft kleven, waardoor je tijdens het grillen niets verliest.

Dit is niet de enige heerlijke en creatieve manier om mayonaise te gebruiken , hoewel. Het is misschien wel de handigste smaakmaker om in je koelkast te hebben!