Delhi Vertrouwelijk | 'Een wereld op zich': minister van de Unie Sanjeev Balyan haalt uit naar sociale media

0
36

Minister van de Unie Sanjeev Balyan

Laat het los:Hoewel bekend is dat de BJP sociale media gebruikt om haar boodschap te versterken en het publieke debat vorm te geven, vroeg de minister van de Unie Sanjeev Balyan zich woensdag af waarom er zoveel belang wordt gehecht aan sociale media als het geen impact heeft. Tijdens een RSS-evenement zei Balyan dat sociale media niet te vertrouwen zijn en dat hij er gefrustreerd over was. Hij kwam speciaal op Twitter en zei dat hij zich altijd afvroeg wie het heeft gemaakt. “Als je alle reacties begint te lezen, word je binnen 10 dagen hartpatiënt, krijg je in 15 dagen een hersenbloeding en overlijd je tegen het einde van de maand. Een dergelijk medium is door de wereld gecreëerd. Mensen zijn gestopt met het lezen van kranten. Ze zijn verslaafd aan een medium dat 99% leugens heeft”, zei hij. “Mensen praten steeds over trending. Hoe beïnvloedt uw trending iets? Ik ben er tot op heden nog nooit achter gekomen hoe ik iets kan trenden. Het is een wereld op zich geworden waar kogels rondvliegen, kanonnen worden afgevuurd en het land zogenaamd wordt veranderd. Wie zijn deze mensen? Het maakt me verdrietig.”

Oog in de lucht:Minister van Defensie Rajnath Singh lanceerde dinsdag twee nieuwe oorlogsschepen voor de marine in Mumbai. Tijdens de reis kreeg hij ook de kans om een ​​andere marinecapaciteit van dichtbij te zien – niet in de zee, maar in de lucht. Singh ondernam een ​​uitval op het P8I-langeafstands-onderzeeërverkennings-anti-onderzeeërvliegtuig van de marine. Tijdens zijn missie was Singh getuige van de langeafstandsbewaking, elektronische oorlogsvoering, beeldinformatie, anti-onderzeeëroorlogsmissies en zoek- en reddingscapaciteiten van het vliegtuig. De bemanning bestond uit twee piloten en zeven Naval Air Operations Officers, waaronder drie vrouwen. Met hun introductie in 2013 heeft India 12 van de vliegtuigen gekregen, gekocht van Boeing, waarvan de laatste in februari werd afgeleverd. Deze vliegtuigen hebben de bewakingsoperaties van de marine in de Indische Oceaan aanzienlijk verbeterd.

Blijven:Dagen na de schokkende verandering in het leiderschap, weigert het gerommel binnen Tripura BJP te sterven, terwijl de spanning aanhoudt over het volgende hoofd van de staatseenheid van de partij. Terwijl de voormalige BJP-president van de staat Manik Saha zich vestigt in zijn nieuwe rol als Chief Minister, heeft Biplab Deb enthousiast deelgenomen aan organisatorische activiteiten. Deb sprak woensdag tijdens een evenement en had een bericht voor degenen die dachten: “Ik zal naar Delhi vertrekken nadat ik ontslag heb genomen als CM”. “Ik ga nergens heen en zal de BJP in 2023 aan de macht brengen”, zei hij.

Best of Express Premium

Premium

S Somanath: 'Privéspelers in de ruimtesector kunnen de verdediging versterken , manufactu…Premium

Afghaanse economie aan flarden, relaties in de wacht, Delhi en Kabul handel via D…< figuur>Premium

Uitgelegd: NAVO-uitbreiding & Rusland

Premium

Uitgelegd: waar de roepie naartoe gaat en wat de daling betekent voor de consument… Meer Premium Stories >>