AIMPLB om moskeepanel te helpen bij het bestrijden van de zaak Gyanvapi; Jamiat vraagt ​​moslimoutfits uit te blijven

0
44

Op dinsdagavond hield AIMPLB een virtuele spoedvergadering met haar leden “om de houding van de sektarische krachten ten opzichte van de Gyanvapi Masjid en verschillende moskeeën en heilige plaatsen van moslims in het land te bespreken' '.

De All India Muslim Personal Law Board (AIMPLB) zei woensdag dat het juridische en financiële bijstand zal verlenen aan de Gyanvapi Masjid Intezamiya-commissie om de zaak voor het Hooggerechtshof te bestrijden, zelfs zoals Jamiat Ulama-i-Hind verklaarde dat geen enkele andere moslimorganisatie dit zou moeten doen. bemoeien met de zaak”.

Op dinsdagavond hield AIMPLB een virtuele spoedvergadering met haar leden “om de houding van de sektarische krachten ten opzichte van de Gyanvapi Masjid en verschillende moskeeën en heilige plaatsen van moslims in het land te bespreken”. “Het zijn de regeringen van het Centrum en de deelstaten verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de Wet op de religieuze plaatsen van aanbidding van 1991 wordt uitgevoerd. De wet zorgt voor bescherming van alle religieuze structuren… De regeringen moeten duidelijk zijn over hun standpunt'', zei het uitvoerend lid van AIMPLB Qasim Rasool Ilyas.

Jamiat Ulama-i-Hind-president Maulana Mahmood Asa'd Madani, zei dat leden van de moslimgemeenschap “… de straten; alle soorten openbare demonstraties moeten worden vermeden”.

Best of Express Premium

Premium

S Somanath: 'Privéspelers in de ruimtesector kunnen de verdediging versterken , manufactu…Premium

Afghaanse economie aan flarden, relaties in de wacht, Delhi en Kabul handel via D…< figuur>Premium

Uitgelegd: NAVO-uitbreiding & Rusland

Premium

Uitgelegd: waar de roepie naartoe gaat en wat de daling betekent voor de consument… Meer Premium Stories >>