AIMPLB for å hjelpe masjidpanelet med å bekjempe Gyanvapi-saken; Jamiat ber muslimske antrekk om å holde seg unna

0
52

Tirsdag kveld holdt AIMPLB et virtuelt nødmøte med medlemmene “for å diskutere holdningen til de sekteriske kreftene til Gyanvapi Masjid og forskjellige moske og hellige steder for muslimer i landet” '.

All India Muslim Personal Law Board (AIMPLB) sa onsdag at de vil gi juridisk og økonomisk bistand til Gyanvapi Masjid Intezamiya-komiteen for å kjempe mot saken i Høyesterett, selv om Jamiat Ulama-i-Hind uttalte at ingen annen muslimsk organisasjon burde ” blande seg inn i saken».

Tirsdag kveld holdt AIMPLB et virtuelt krisemøte med medlemmene «for å diskutere holdningen til de sekteriske styrkene til Gyanvapi-moskeen og ulike moske og hellige steder for muslimer i landet». «Det er senterets og statlige myndigheter’ ansvar for å sikre at Religious Places of Worship Act-1991 implementeres. Loven sikrer beskyttelse til alle religiøse strukturer… Regjeringene må avklare sin posisjon,” sa AIMPLBs leder Qasim Rasool Ilyas.

Jamiat Ulama-i-Hind-president Maulana Mahmood Asa'd Madani, sa medlemmer av det muslimske samfunnet “…skal ikke treffe gatene; alle slags offentlige demonstrasjoner bør unngås.

Best of Express Premium

Premium

S Somanath: 'Private aktører i romsektoren kan øke forsvaret , manufactu…

Premium

Afghansk økonomi i filler, forhold på vent, Delhi og Kabul handel via D…< figur>Premium

Forklart: NATO-utvidelse & Russland

Premium

Forklart: Hvor rupien er på vei, og hva fallet betyr for forbrukeren…Flere premiumhistorier >>