6 undervurdert anime på Amazon Prime

0
40

Prime Video er en undervurdert strømmetjeneste, spesielt for anime-fans. Selv om den har noen av de beste anime-titlene som Avatar: The Last Airbender eller Pokemon, er den en skattekiste av undervurderte anime-serier som blir forbigått for ofte. Så hvis du ser på deg selv som en otaku, legg til disse flotte animene til overvåkningslisten din.

Alle titlene som er oppført er gratis å se på Amazon Prime, selv om noen få kommer med annonser. Vi har spesifikt ikke inkludert titler som krever at du kjøper eller leier dem.

Innholdsfortegnelse

  < img src="/wp-content/uploads/f72238493e963b647a7e9882013aed8f.jpg" />

  Noen ganger kjent som detektiv Conan, Case Closed er en tilpasning av Gosho Aoyamas serialiserte manga-serie. Historien fokuserer på Jimmy Kudo, en 17 år gammel vidunderdetektiv som blir tvunget til å ta et eksperimentelt stoff som avgamler ham til en syv år gammel gutt.

  Jimmy forfølger kriminalitetssyndikatet som tvang ham til å ta stoffet, men tar på seg pseudonymet Conan Edogawa for å skjule sin virkelige identitet. Han blir med på en lokal barneskole og danner en ungdomsdetektivklubb med noen av klassekameratene sine, bygger et navn for seg selv og prøver å finne en måte å vende tilbake til sitt opprinnelige liv.

  Case Closed er en morsom anime som er flott for alle aldre, men som er et utmerket valg for anime-fans som vil se noe morsomt med yngre barn. 

  Made in Abyss

  Made in Abyss er en anime med en nisjefølge, men et utrolig spennende plot og premiss; men det er ikke for barn. Byen Orth omgir et massivt hull kalt Abyss. Innenfor dette hullet ligger eldgamle gjenstander med utrolig kraft, en tidligere sivilisasjons levninger og enorme farer. 

  Alle som går inn i avgrunnen lider av avgrunnens forbannelse, en sykdom som rammer dem når de kommer ut av hullet. Riko er en foreldreløs jente hvis mor, Lyza, var en av de få som nådde de dypeste nivåene i avgrunnen og kom tilbake, og ga henne en sjelden tittel som en hvit fløyte. Men moren hennes bestemte seg for å ta en ny nedstigning i avgrunnen og kom aldri tilbake.

  Etter en tid oppdages en melding fra Lyza som sier at hun er venter på Riko på de dypeste nivåene av avgrunnen. Riko legger ut på leting etter moren ved hjelp av vennene sine, men vinker farvel til alt hun noen gang har kjent, og innser at hun kanskje ikke vil overleve reisen.

  Made in Abyss er dels action-anime, dels skrekk-anime. Den fokuserer tungt på vennskapene til hovedpersonene og frykten de møter i de dypere nivåene av avgrunnen – og hva karakterene må tåle for å overleve. 

  Toradora

  Hva skal du gjøre når forelskelsen din liker noen andre? Slå deg sammen med deres beste venn for å hjelpe dem å bli forelsket i deg, selvfølgelig! Toradora er en del av livets anime som fokuserer på Taiga Aisaka og Ryuji Takasu, to elever på videregående skole som ikke tåler hverandre, men samarbeider for å hjelpe den andre å date sine respektive forelskelser.

  Når historien fortsetter og planene deres mislykkes gang på gang, finner de to ut at de har mye mer til felles enn de er klar over – og de hjelper hverandre med å overvinne sine personlige demoner. Toradora er en rørende, hjertelig opplevelse fra start til slutt, med en balanse mellom humor, drama og romantikk som gir deg lyst på mer. 

  Magic Knight Rayearth

  Hvis du er en fan av magisk jenteanime, er Magic Knight Rayearth en du ikke vil gå glipp av. Den ble opprinnelig utgitt i 1995, og er proppfull av nostalgi, med den klassiske anime-kunststilen så mange vokste opp med. Den kombinerer den magiske jente- og mecha-sjangeren sammen i en morsom boltre seg gjennom en fantasiverden.

  Tre jenter fra jorden blir dratt til en annen verden enn den virkelige verden de har kjent. Der har de krefter og magi. Det er ikke alltid morsomt og regnbuer – det er virkelig innsats i denne serien, og den har ganske mange mørke øyeblikk med selvoppofrelse og vanskelige valg, selv om disse ses gjennom idealismen til de tre 14 år gamle hovedpersonene . 

  Velkommen til ballsalen

  Hvis du liker sportsanime som Haikyu eller ble forelsket i Yuri on Ice, vil du glede deg over Welcome to the Ballroom. Denne animeen dreier seg om en ung mann ved navn Tatara Fujita – din løpende anime-karakter uten noen hensikt eller drømmer i livet. Men etter å ha blitt reddet fra en gruppe kjeltringer av Kanama Sengoku, befinner Tatara seg plutselig fordypet i konkurrerende ballsaldans.

  Det er et avvik fra normen, men Welcome to the Ballroom trekker seeren inn i sin verden på en måte få anime gjør. I likhet med Yuri on Ice, har Welcome to the Ballroom potensial til å skape interesse for noe folk flest ikke ville sett på to ganger: ballroomdans.

  Flott lærer Onizuka

  Great Teacher Onizuka er ikke din vanlige historie. Hovedpersonen, Eikichi Onizuka, er et tidligere gjengmedlem og en tittende Tom. Han er ingen god fyr – og etter at han oppdager hvor stor innflytelse lærere har over jenter, bestemmer han seg for å bli lærer selv. Et eller annet sted underveis oppdager Eikichi imidlertid en lidenskap for undervisning og en sterk følelse av moral.

  Great Teacher Onizuka, eller GTO som mer kjent, er en historie om karakterutvikling. Eikichi forandrer seg og vokser gjennom hele serien fra å være en fullstendig kriminell til noen alle ville være glade for å ha som lærer. Leksjonene hans er vanligvis ikke fra læreboken, men er i stedet forankret solid i livet han har ført. Eikichi ønsker å bli den største læreren i historien, og på mange måter lykkes han. 

  Disse klassiske animene er verdt å se på

  Du vil legge merke til at det ikke er mye ny anime på listen. Takket være Netflix og serier som Shounen Jump, får ny anime mye fokus – men noen av de beste animene kom ut for mange år siden og blir for ofte forbigått til fordel for titler som Demon Slayer. Neste gang du trenger noe å se, sjekk ut en av disse seriene.