ZOWIE Mouse Fitting Kit Review: elke pc-gamer heeft dit nodig

0
102

Beoordeling:
9/10
?

 • 1 – Absoluut heet afval
 • 2 – Sorta lauw afval
 • 3 – Ontwerp met een sterk gebrek
 • 4 – Enkele voordelen, veel nadelen
 • 5 – Aanvaardbaar onvolmaakt
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig, maar niet de beste in zijn soort
 • 8 – Fantastisch, met wat Voetnoten
 • 9 – Hou je mond en neem mijn geld
 • 10 – Absoluut designnirvana

Prijs:
$ 250 hold + Shipping
Koop nu

Kevin Bonnett

Er zijn heel veel gamingmuizen en het kan moeilijk zijn om The One te vindenzonder ze allemaal te kopen en ze een voor een uit te proberen. Met de ZOWIE Mouse Fitting Kit is dat echter wel mogelijk. Hiermee ontvang je 10 gamingmuizen die je twee weken lang thuis kunt proberen.

Dit is wat we leuk vinden

 • A geweldig idee voor gamers
 • Inclusief testaccessoires
 • Kan 1 muis direct kopen als je wilt

En wat we niet doen

 • Proefperiode kan langer zijn
 • Modelnamen kunnen minder verwarrend zijn

Het hebben van een muis die goed in je hand past, maakt het verschil als het tijd is om te spelen, vooral omdat niet alle muizen gelijk zijn gemaakt. Sommige muizen hebben een tweehandig ontwerp, dat bruikbaar is voor zowel rechts- als linkshandige gamers. Anderen zijn speciaal ontworpen voor één hand. Daarnaast kunnen muizen een platter profiel hebben of hoge bogen dragen voor een betere ondersteuning van de handpalm. Ze kunnen bepaalde vingers zelfs wat meer ademruimte geven.

Het is ook de moeite waard om snel op te merken dat, zoals het geval is voor veel technische producten, beoordelingen voor een muis van welke variëteit dan ook altijd subjectief zullen zijn. Wat voor mij kan werken, werkt misschien niet voor jou of iemand anders die dit artikel leest. Tegelijkertijd is dat het mooie van deze kit. Dus als je niet zeker weet welke muis je momenteel gebruikt, of degene waarvan ik zei dat ik deze het beste vond, raad ik je ten zeerste aan om je aan te melden voor een van deze kits om ze allemaal zelf uit te proberen .

Zelfs als je The One uiteindelijk niet vindt via deze service, verlaat je de ervaring nog steeds met een bredere kennis van gamingmuizen. Dat kan het op zijn beurt gemakkelijker maken om een ​​muis te vinden die bij uitstek geschikt is voor u en uw behoeften.

Inhoudsopgave

Wat is de muisaanpaskit van ZOWIE & Hoe werkt het?
Hoeveel kost de kit?
Wat zit er in de doos?
Wat zijn de verschillende muizen die in de kit zitten?
  De ZOWIE EC-serie
  De ZOWIE FK-serie
  De ZOWIE S-serie
  De ZOWIE ZA-serie
Hoe kom je aan de montageset?
Laatste gedachten

/p>

Wat is de muisaanpasset van ZOWIE & Hoe werkt het?

Deze kit voor het aanpassen van de muis is een service die in 2019 voor het eerst in de Verenigde Staten werd gelanceerd. Het hele uitgangspunt achter deze kit is dat ZOWIE "gelooft dat eSports een sport is en dat elke speler zijn eigen persoonlijke voorkeuren" heeft." Dus lanceerde het bedrijf de aanpasservice om het gemakkelijker te maken voor eSports-gamers (maar echt, voor iedereen die een gamingmuis nodig heeft) die comfortabel en gebruiksvriendelijk is.

< p>ZOWIE’s aanpasset bevat 10 opgeknapte muizen met verschillende muisvormen en -maten, verspreid over vier ontwerpseries. Je kunt de proefkit bestellen op de website van het bedrijf om elke muis thuis uit te proberen, en je hebt twee volle weken om dit te doen.

Video afspelen

Nu denk ik dat het mogelijk is om in die tijd een behoorlijke hoeveelheid testen te doen. De overgrote meerderheid van de mensen die de proefkit bestellen, zullen waarschijnlijk twee weken genoeg vinden om meer te weten te komen over de verschillende muisprofielen en functies en om (letterlijk) een goed gevoel voor elk te krijgen.

Ik zou echter willen dat de proefperiode iets langer was & #8212;Ik zou drie weken voorstellen in plaats van twee" of dat ZOWIE je op zijn minst de mogelijkheid zou geven om nog een week aan de proefperiode toe te voegen voor degenen die dat willen . Met slechts 14 dagen om 10 verschillende muizen te proberen, is een behoorlijk strak schema, vooral voor mensen die veel andere verplichtingen hebben. Deze aanpasset is een fantastisch idee, maar ik denk dat het nog effectiever zou zijn als je een klein beetje meer tijd had om elke muis twee dagen uit te proberen.

De proefperiode gaat in op de dag dat het montagepakket bij je thuis wordt afgeleverd. Zodra de proefperiode van twee weken voorbij is, moet je de kit terugsturen via FedEx met het prepaid retourlabel. Daarna wordt de inhouding van $ 250 binnen ongeveer een week van uw creditcard verwijderd.

Hoeveel kost de kit?

De ZOWIE Mouse Fitting Kit heeft een interessante wending met betrekking tot de prijsstelling. Het vereist een inhouding van $ 250 op een creditcard; die bewaarplicht wordt echter verwijderd binnen een week nadat de kit is geretourneerd en verwerkt.

Het enige dat u echtmoet betalen voor hier is de verzending van ZOWIE naar u; het bedrijf dekt de verzendkosten van de retourzending. Verzending voor de meeste zal slechts ongeveer $ 11 zijn, maar dat zal variëren afhankelijk van waar je woont. Toch is dat redelijk betaalbaar, gezien wat de service te bieden heeft.

Met ZOWIE kun je nu ook elke muis die je leuk vindt uit de kit kopen voor $ 45 (plus eventuele toepasselijke verkoopbelastingen). De afschrijving wordt toegevoegd aan de creditcard die is gebruikt voor het vasthouden en u krijgt een beperkte fabrieksgarantie van 90 dagen vanaf de aankoopdatum. En je hebt natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om een ​​nieuwe te kopen, maar dat zal de prijs opdrijven van $45 tot $70.

Wat zit er in de doos?

Elk van de 10 muizen is natuurlijk mooi weergegeven en gemakkelijk te zien, maar het zijn niet de enige dingen die bij de kit worden geleverd. Je ziet ook twee accessoires om het testen wat soepeler te laten verlopen: een Camade II-muisbungee en een voorbeeldmuismat van 12 x 13,5 inch met een antislipbasis.

De kit zelf is een mooie zwart-rode doos die van hoge kwaliteit aanvoelt. De muizen passen elk in dicht schuim met perfecte uitsparingen voor elke muis, en er zijn inkepingen aan weerszijden om het gemakkelijker te maken om ze uit de doos te halen. Dat wordt verzonden in een andere standaard kartonnen doos om die doos ongerept en prachtig te houden. En natuurlijk is er ook een prepaid retourlabel, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het terugsturen van de montageset.

Wat zijn de verschillende muizen die in de kit zitten?

Zoals ik hierboven kort vermeldde, zijn er verschillende muisvormen en -groottes die er zijn . Dat is precies waarom ZOWIE ervoor heeft gezorgd dat er een verscheidenheid aan verschillende ontwerpen, pasvormen en vormen is toegevoegd voor linkshandige, rechtshandige en tweehandige gebruikers. De 10 meegeleverde muizen omvatten vier verschillende series, en er zijn een paar verschillende maten en aanpassingen voor elk.

Om de kit goed te testen, raad ik aan (net als ZOWIE) te beginnen met een middelgrote muis (aangeduid met een rode “M” naast de serie en modelnaam van een muis in de doos. beginnend met dezelfde maat binnen elk van de vier series, kun je (letterlijk) een snel gevoel krijgen voor elk voordat je beslist of die maat correct aanvoelt of dat je misschien een maat kleiner of groter moet gaan.

Elke muis heeft een ander profiel, ofwel met een platter ontwerp of een hoge boog voor verhoogde handpalmsteun. Elke muis heeft een iets ander gewicht en zal anders reageren op de gewone klauw-, handpalm- en vingertopgrepen die de meeste gamers gebruiken. Je zult ook merken dat de individuele muisnamen letters (de naam van de reeks) en cijfers combineren. Hoe groter het getal, hoe kleiner het formaat binnen die serie (houd er echter rekening mee dat de FK-serie “FK1+ gebruikt voor zijn extra grote model. Dat zou zeker minder verwarrend zijn).

Laten we&#8217 ;s bekijk ze allemaal:

De ZOWIE EC-serie

Kevin Bonnett

Als eerste (nou ja, in ieder geval alfabetisch) is de EC-serie, die ZOWIE beschrijft als de meest ergonomische in deze kit. Het beschikt over twee muizen, de EC1 (groot) en EC2 (medium) muizen, en elk heeft twee knoppen aan de linkerkant voor gebruik met de duim.

Muizen uit de EC-serie hebben een schepvorm zoals Logitech's G502-muis of Razer's DeathAdder, voor iedereen die bekend is met een van beide. De rechterkant van de EC-serie loopt een beetje uit naar de handpalm, waardoor je daar wat meer comfortabele ondersteuning krijgt voor degenen die dat leuk vinden. Het heeft ook extra ruimte aan de voorkant van de muis voor de vierde vinger.

Deze serie is exclusief ontworpen voor rechtshandige gebruikers. Het specifieke profiel van de EC-serie is ideaal voor zowel handpalm- als klauwgrepen, hoewel ik de grootste van de twee zou aanraden voor gebruikers van handpalmgrepen.

De ZOWIE FK-serie

Kevin Bonnett

< p>Ten tweede hebben we de FK-serie, door ZOWIE gedefinieerd als “symmetrisch” en met een “onopvallend ontwerp.” In deze serie zijn er drie muizen: de FK1+ (extra groot), de FK1 (groot) en FK2 (medium). Houd er ook rekening mee dat er geen optie voor klein formaat is voor deze serie.

De serie’ laag en enigszins vlak profiel biedt betere controle; de verlaagde bult is dichter bij de vingers. Dat ontwerp is geschikt voor zowel klauw- als vingertopgrepen, maar liefhebbers van handpalmgrepen kunnen het ook comfortabel vinden. De FK-serie lijkt eigenlijk enigszins op de ZA-serie, maar heeft een nog lager profiel.

Er zijn twee duimknoppen aan weerszijden van de FK-serie muis, dankzij het tweehandige ontwerp. De FK-serie loopt ook smal toe, vooral aan de voorkant, en je zult ook hier geen knop zien uitwaaieren.

De ZOWIE S-serie

Kevin Bonnett

< p>De volgende is de S-serie, die twee muizen bevat: de S1 (medium) en de S2 (klein). ZOWIE beschrijft deze serie als een “symmetrisch ontwerp voor rechtshandige gebruikers.” Ondanks dat het een rechtshandig ontwerp heeft, lijkt de S-serie nog steeds behoorlijk op zowel de FK- als de ZA-serie’ tweehandig ontwerp.

De S-serie is ideaal voor mensen met kleinere handen, omdat deze de kleinste totale afmetingen heeft van deze set. Dit zijn ook de lichtste muizen in de kit, waardoor ze een intrigerende keuze zijn voor diegenen die optimale controle over hun muis willen en een vingertop of klauwgreep willen.

Je zult ook merken dat beide muizen breder zijn en aan de voorkant verhoogd zijn om plaats te bieden aan de vierde vinger, vergelijkbaar met de EC-serie. Er zijn ook twee duimknoppen aan de linkerkant en verbeterde handpalmondersteuning om het vrije verkeer beter te vergemakkelijken. Persoonlijk was dit de serie die ik het leukst vond. Ik heb sowieso de voorkeur voor kleine muizen (de kleine MX Anywhere 3 van Logitech is mijn favoriete muis), omdat ik ze gemakkelijker kan besturen.

De ZOWIE ZA-serie

< figure style="width: 1920px" class="wp-caption alignnone">Kevin Bonnett

Ten slotte hebben we de ZA-serie. ZOWIE beschrijft deze serie als “symmetrisch” en met een “hoog profielontwerp dat meer ondersteuning biedt voor je handpalm.” Deze serie bevat drie muizen: de ZA11 (groot), de ZA12 (medium) en de ZA13 (klein). Het is vermeldenswaard dat de ZA11 twee knoppen aan beide zijden heeft (in tegenstelling tot de twee kleinere maten), waardoor het een meer haalbare keuze is voor tweehandige of linkshandige gebruikers.

Deze serie heeft een symmetrisch ontwerp, met een hoge bult op de bovenste schaal die waarschijnlijk de voorkeur geeft aan klauwgrepen. De ZA-serie lijkt veel op de FK-serie, behalve dat deze een veel hoger profiel heeft en iets breder aanvoelt. Ik zou deze serie eigenlijk aanraden voor fans van de FK-serie die kleinere handen hebben (vooral als je kleine handen hebt en de voorkeur geeft aan een handpalm).

De voorkant van deze muizen loopt uit in grotere knoppen , wat leuk is als je daar liever wat meer onroerend goed hebt. Dankzij de inkepingen aan de voorkant zijn de muizen ook veel gemakkelijker op te tillen dan de andere in de serie.

Hoe kom je aan de montagekit?

Wilt u de muisaanpasset persoonlijk bekijken? Ik neem het je niet kwalijk! Het is tenslotte ongelooflijk handig en netjes! Je kunt de kit rechtstreeks bestellen op de website van ZOWIE, en het duurt maar een paar minuten om het proces te voltooien. Onthoud dat ZOWIE een bedrag van $ 250 op uw creditcard plaatst.

Kevin Bonnett

Ik zal echter opmerken dat ik dat tijdens mijn testperiode een paar keer heb bezocht en dat de kit niet altijd op voorraad was. In plaats van een koopknop zag ik soms alleen een optie om je aan te melden voor meldingen.

Ik stel me voor dat ZOWIE maar een beperkt aantal kits heeft om uit te lenen, aangezien het allemaal refurbished producten zijn en er op dat moment misschien niet altijd een op voorraad is. Maar dankzij de limiet van twee weken op de kit, hoef je waarschijnlijk niet te lang te wachten voordat er een voor de deur staat, dus maak je geen zorgen.

Final Thoughts

ZOWIE's Mouse Fitting Kit is een unieke service die elke pc-gamer (of liefhebber van gaming-muizen) zou moeten ervaren. Het is een leuke en leerzame ervaring die je kan helpen het ideale muisprofiel voor je specifieke behoeften te vinden, wat fantastisch is als je nieuw bent in eSports (of pc-gaming in het algemeen). Heck, zelfs doorgewinterde pc-gamers zullen waarschijnlijk het een en ander leren door deze kit te bekijken.

Hoewel het bedrag van $ 250 dat op je kaart wordt geplaatst behoorlijk steil is, daalt het zodra je het teruggeeft, wat betekent dat de hele ervaring je slechts ongeveer $ 11 kost (exclusief de kosten van het kopen van een van de muizen natuurlijk). Ik heb meer betaald voor een bioscoopkaartje. Ik vind het ook geweldig dat je met ZOWIE de muis die je het leukst vindt direct uit de set kunt kopen, zodat je niet nog een minuut hoeft te wachten om ermee te gaan gamen. Persoonlijk vond ik de ZOWIE S1 het beste (met de EC2 als de verrassende tweede runner-up).

Ik vind het geweldig dat ZOWIE ook een muismat en een muisbungee in de doos heeft om te testen een beetje makkelijker voor mensen. Het is gewoon jammer dat je die specifieke accessoires niet uit de doos kunt houden of kopen; dat moet een aparte en nieuwe transactie zijn. Het bedrijf hoeft ze zeker niet op te sturen, maar het laat zien dat het geeft om zijn producten en degenen die ze gebruiken, wat altijd wordt gewaardeerd. Ik zou graag zien dat meer merken vergelijkbare diensten voor hun producten aanbieden, en ik kan deze niet genoeg aanbevelen! Ga en meld je aan voor je eigen kit!

Beoordeling:
9/10
Prijs:
$ 250 vasthouden + verzending
Nu kopen

Dit is wat we leuk vinden

 • Een geweldig idee voor gamers
 • Inclusief testaccessoires
 • Kan 1 muis direct kopen als je wilt

En wat we niet doen

 • Proefperiode kan langer zijn
 • Modelnamen kunnen minder verwarrend zijn