Withings introduceert de meest stijlvolle smartwatch tot nu toe

0
89
Withings

Toen ik de originele Withings ScanWatch recenseerde, noemde ik het een “smartwatch voor mensen die niet van smartwatches houden.” Dat komt omdat het eruitziet als een analoog horloge, maar toch krachtige gezondheids- en fitnessfuncties biedt. Withings gaat nu nog verder met de ScanWatch Horizon, de meest stijlvolle smartwatch die ik ooit heb gezien.

Nu biedt de ScanWatch Horizon geen exclusieve functies. Het is een opfrissing van de originele ScanWatch en heeft dezelfde hartmonitor, pulsoximeter, FDA-goedgekeurd ECG-systeem en een batterijduur van 30 dagen. Er is ook slaapmonitoring (met detectie van onregelmatige ademhaling), een geïntegreerde stappenteller, automatische fitnesstracking voor 30 verschillende activiteiten en een waterbestendigheidsclassificatie van 10 ATM om te zwemmen.

Withings

Withings is hier echt gericht op design. De ScanWatch Horizon is geïnspireerd op de “chauffeurshorloge-traditie” met een metalen gezicht, witte accenten en een roestvrijstalen chassis. Het enige unieke kenmerk (vergeleken met de originele ScanWatch) is een draaibare ring voor ondersteuning bij het duiken.

GERELATEERDWithings ScanWatch Review: een smartwatch voor mensen die niet van smartwatches houden

Ik moet er rekening mee houden dat de ScanWatch Horizon, net als zijn voorganger, bioluminescente wijzers heeft en een geïntegreerd OLED-display voor gezondheidsstatistieken en het handmatig kiezen van oefeningen. Er is ook een kleine analoge wijzerplaat aan de onderkant van de wijzerplaat die je voortgang in de richting van het dagelijkse aantal stappen aangeeft.

Je kunt de ScanWatch Horizon nu bestellen voor $ 500. Het komt echter alleen in 43 mm, dus het zal een beetje omvangrijk en zwaar aanvoelen op kleinere polsen. Als je de functies van de ScanWatch Horizon goedkoop wilt, probeer dan de originele ScanWatch te pakken voor $ 270.

Withings ScanWatch Horizon

De Withings ScanWatch Horizon heeft een ongelooflijk stijlvolle "hybride" ontwerp met een batterijduur van 30 dagen, gedetailleerde fitness- en slaapregistratie, plus een ECG, hartslagmeter, pulsoximeter.

Amazon

$499.95