TP-Link tar med sina galet prisvärda smarta hemenheter till USA

0
57
TP-Link

Först tillgänglig i Europa, den populära och oerhört prisvärda TP-Link Tapo-serien är nu tillgänglig i USA. TP-Link sätter igång med fyra säkerhetskameror och en smart LED-remsa, alla som $60 eller mindre.

Låt oss gå igenom det här i sektioner, börja med inomhuskamerorna. Först finns det Tapo C110 Spot, en stationär kamera som kostar bara $30 och fångar en bred 105-graders FOV. Och för dem som vill se hela sitt hem, säljer TP-Link Tapo C210 pan/tilt, en kamera för $35 som kan snurra 306 grader eller luta uppåt med 144 grader. (Lutningsmekanismen är cool om du installerar den här kameran i taket i ett rum.)

Båda dessa kameror har en 2K-upplösning, mörkerseende (svartvitt) och en räckvidd på 30 fot. De har också AI-persondetektering och en integrerad siren. Dessa kameror fungerar utan ett abonnemang, även om ett Tapo Care-medlemskap (variabel prissättning) krävs för 30-dagars molnlagring och andra förmåner. Du kan också använda ett 256 GB microSD-kort för lokal lagring dygnet runt.

1 av 5
Inomhuskameran TP-Link Tapo C110.
TP-Link Tapo C210 inomhuskamera.
TP-Link Tapo C310 utomhuskamera.
TP-Link Tapo C320WS utomhuskamera.
TP-Link Tapo Smart Wi-Fi Light Strip.

Då är det de två utomhuskamerorna. 50 $ Tapo C310 har en 2K-upplösning, svartvitt mörkerseende, tvåvägsljud, integrerade sirener och IP66 väderbeständighet. TP-Link’s dyrare Tapo C320WS-kamera, som kostar 60 USD, erbjuder samma funktioner plus en integrerad spotlight och “starlight” färg mörkerseende.

Dessa utomhuskameror har samma förvaring “krav” som inomhusmodellerna. Du kan använda dem utan prenumeration för liveflöden och aviseringar, uppgradera till Tapo Care för 30-dagars molnvideolagring eller bara använda ett 256 GB microSD-kort för konstant liveinspelningar.

TP-Link’s Tapo L900-10 ljusremsa är ganska snygg. Det kostar bara $45, men det kommer med två 16,4-fots remsor som körs på en enda kontroller och strömförsörjning. Dessa remsor erbjuder 16 miljoner färgalternativ (en färg i taget) med nedtoning, förinställda animationer och “musiksynkronisering” läge.

Alla dessa TP-Link Tapo-produkter är nu tillgängliga på Amazon. Vi hoppas att TP-Link tar med några andra föremål från Tapo-sortimentet till USA, inklusive den prisvärda Tapo smarta kontakten.

TP-Link Tapo 2K inomhussäkerhetskamera för babyvakt, hundkamera med rörelsedetektering, 2-vägs ljudsiren, nattseende, moln- och SD-kortlagring (upp till 256 GB), fungerar med Alexa och Google Home (C110)

TP-Links Tapo säkerhetskamera inomhus är extremt prisvärd men har en 2K-upplösning, mörkerseende och tvåvägsljud. Den accepterar också 256 GB microSD-kort för gratis videolagring dygnet runt.

Amazon

$29.99
 

TP-Link Tapo 2K HD säkerhetskamera utomhus med kabel, IP66 väderbeständig, rörelse-/persondetektering, fungerar med Alexa och Google Home, inbyggd siren med nattseende, moln/SD-kortlagring, 2 -Way Audio(C310)

TP-Link Tapo C310 utomhussäkerhetskamera har en 2K-upplösning, mörkerseende, integrerad siren och tvåvägsljudstöd. Para ihop den med ett microSD-kort för gratis videolagring dygnet runt.

Amazon

$49.99