TP-Link brengt zijn waanzinnig betaalbare Smart Home-apparaten naar de VS

0
71
TP-Link

Voor het eerst verkrijgbaar in Europa, is de populaire en waanzinnig betaalbare TP-Link Tapo-reeks nu ook verkrijgbaar in de Verenigde Staten. TP-Link trapt af met vier beveiligingscamera's en een slimme LED-strip, allemaal $ 60 of minder.

Laten we dit in secties doornemen, te beginnen met de binnencamera's. Ten eerste is er de Tapo C110 Spot, een stationaire camera die slechts $ 30 kost en een breed gezichtsveld van 105 graden vastlegt. En voor degenen die hun hele huis willen bekijken, verkoopt TP-Link de Tapo C210 pan/tilt, een camera van $ 35 die 306 graden kan draaien of 144 graden omhoog kan kantelen. (Het kantelmechanisme is cool als je deze camera aan het plafond van een kamer installeert.)

Beide camera's hebben een 2K-resolutie, nachtzicht (zwart-wit) en een bereik van 30 voet. Ze bevatten ook AI-persoondetectie en een geïntegreerde sirene. Deze camera's werken zonder abonnement, maar voor 30 dagen cloudopslag en andere voordelen is een Tapo Care-lidmaatschap (variabele prijs) vereist. Je kunt ook een 256GB microSD-kaart gebruiken voor 24/7 lokale opslag.

1 van 5
De TP-Link Tapo C110 binnencamera.
De TP-Link Tapo C210 binnencamera.
De TP-Link Tapo C310 buitencamera.
De TP-Link Tapo C320WS buitencamera.
De TP-Link Tapo Smart Wi-Fi Light Strip.

Dan zijn er nog de twee buitencamera's. De Tapo C310 van $ 50 heeft een 2K-resolutie, zwart-wit nachtzicht, tweerichtingsaudio, geïntegreerde sirenes en IP66-weersbestendigheid. De duurdere Tapo C320WS-camera van TP-Link, die $ 60 kost, biedt dezelfde functies plus een geïntegreerde spotlight en "starlight" nachtzicht in kleur.

Deze buitencamera's hebben dezelfde “vereisten” als de binnenmodellen. Je kunt ze gebruiken zonder abonnement voor live feeds en meldingen, upgraden naar Tapo Care voor 30 dagen cloud video-opslag, of gewoon een 256GB microSD-kaart gebruiken voor constante live-opnames.

De Tapo L900-10 lichtstrip van TP-Link is best netjes. Het kost slechts $ 45, maar het wordt geleverd met twee strips van 16,4 voet die op een enkele controller en voeding werken. Deze strips bieden 16 miljoen kleuropties (één kleur per keer) met dimmen, vooraf ingestelde animaties en “muzieksynchronisatie” mode.

Al deze TP-Link Tapo-producten zijn nu beschikbaar op Amazon. We hopen dat TP-Link een aantal andere items uit de Tapo-reeks naar de VS brengt, waaronder de betaalbare Tapo-smartplug.

TP-Link Tapo 2K beveiligingscamera voor binnen voor babyfoon, hondencamera met bewegingsdetectie, 2-weg audiosirene, nachtzicht, cloud- en SD-kaartopslag (tot 256 GB), werkt met Alexa en Google Home (C110)

TP-Link's Tapo-beveiligingscamera voor binnenshuis is zeer betaalbaar, maar heeft een resolutie van 2K, nachtzicht en tweerichtingsaudio. Het accepteert ook 256 GB microSD-kaarten voor gratis 24/7 video-opslag.

Amazon

$29.99
 

TP-Link Tapo 2K HD Beveiligingscamera Buiten Bedraad, IP66 Weerbestendig, Bewegings-/persoondetectie, Werkt met Alexa & Google Home, Ingebouwde Sirene met Nachtzicht, Cloud/SD-kaartopslag, 2 -Way Audio(C310)

De TP-Link Tapo C310 beveiligingscamera voor buiten heeft een 2K-resolutie, nachtzicht, geïntegreerde sirene en ondersteuning voor tweerichtingsaudio. Koppel hem met een microSD-kaart voor gratis 24/7 video-opslag.

Amazon

$49.99