SAs T20I Tour of India: Tristian Stubbs får jomfruinnkalling, Parnell kommer tilbake etter 5 år

0
99

Kontingenten på 16 medlemmer i Sør-Afrika vil bli ledet av Temba Bavuma. (Fil)

Sør-Afrika overrakte tirsdag nybegynneren, høyrehendte slagmannen Tristan Stubbs, en jomfru, mens Wayne Parnell gjorde comeback etter fem år for den kommende fem-kampers T20-turnéen i India som starter 9. juni.

Kontingenten med 16 medlemmer vil bli ledet av Temba Bavuma når Sør-Afrika vender tilbake til internasjonal T20-cricket for første gang siden ICC T20-VM sent i 2021.

Den 21 år gamle Stubbs, som imponerte den siste sesongen mens han spilte for Gbets Warriors i Cricket South Africa (CSA) T20 Challenge, scoret 293 løp på syv omganger, med et gjennomsnitt på 48,83 og en streikrate på 183,12, inkludert 23 seksere.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Han var også en del av Sør-Afrika ‘A’ laget til Zimbabwe før han ble innkalt av Mumbai-indianerne til den pågående indiske Premier League.

Best of Express Premium

Premium

Forklart: Opprinnelsesmyten og historien til navnet Lucknow, 'byen L…

Premium

‘Pigeon lukker øynene som cat advances’: 1991 Lok Sabha, when Um…

Premium

A G Perarivalan skriver: Mitt håp var moren min 8230; den livreddende planen…Flere Premium-historier >>

Blant andre bemerkelsesverdige valg er returen til Anrich Nortje, som har vært i bedring etter en hofteskade siden desember i fjor og slagerne, Reeza Hendricks og Heinrich Klaasen.

Nortje er medisinsk godkjent for retur og spiller for tiden for Delhi Capitals i IPL. Parnell gjør også comeback til T20 satt opp for første gang siden Sør-Afrikas turné i England i 2017.

Dessuten, Keshav Maharaj og nummer én menns T20I bowler Tabraiz Shamsi, resten av det sørafrikanske laget består av IPL-spillere, nemlig Quinton de Kock, Aiden Markram, David Miller, Lungi Ngidi, Dwaine Pretorius, Kagiso Rabada, Rassie van der Dussen og Marco Jansen.

“Dette er Proteas som vi ikke har sett dem på lenge. Injeksjonen av IPL-spillerne betyr at vi vil ha et lag som er klar til å skyte på alle sylindre umiddelbart og som har stor erfaring med forholdene vi skal spille under,” Cricket South Africa Convenor of Selectors, Victor Mpitsang sa i en uttalelse.

“Tristan Stubbs er et spennende prospekt og vi&#8217 Vi gleder oss til å se hva han er laget av, og vi ser frem til å returnere opplevelsen til Reeza (Hendricks), Klaasie (Heinrich Klaasen) og Wayne Parnell for å bli med slike som Temba (Bavuma), Tabraiz ( Shamsi) og Keshav (Maharaj). “Landet kan også bli med oss ​​i et kollektivt lettelsens sukk når Anrich Nortje kommer tilbake, som har jobbet hardt for å komme seg etter en frustrerende skade.”

Femkampen T20I-serien starter i New Delhi 9. juni, etterfulgt av kamper i Cuttack (12. juni), Visakhapatnam (14. juni), Rajkot (17. juni) og Bengaluru (19. juni).

Sør-Afrika T20 lag for India-turne: Temba Bavuma (C), Quinton de Kock, Reeza Hendricks, Heinrich Klaasen, Keshav Maharaj, Aiden Markram, David Miller, Lungi Ngidi, Anrich Nortje, Wayne Parnell, Dwaine Pretorius, Kagiso Rabada, Tabraiz Shamsi, Tristan Stubbs , Rassie van der Dussen, Marco Jansen