Kunal Kamra 'gedoctoreerde video': NCPCR roept Twitter-functionaris op

0
47

Komiek Kunal Kamra (Instagram/@kuna_kamra)

De Nationale Commissie voor de Bescherming van de Rechten van het Kind (NCPCR) heeft woensdag de communicatiedirecteur van Twitter India ontboden. heeft een actie ingediend rapport met betrekking tot een “gedoctoreerde” video geplaatst door komiek Kunal Kamra van een kind dat een lied zingt voor premier Narendra Modi.

De video van de jongen die een patriottisch lied zingt voor Modi tijdens de reis van de premier naar Duitsland eerder deze maand, werd door Kamra getweet nadat hij het lied dat het kind zong, Janmabhoomi Bharat, had vervangen door een Bollywood-lied over prijsstijging – Mehengayi daayan khaaye jaat hain .

Op 5 mei had NCPCR actie ondernomen tegen Kamra wegens het tweeten van de video. “Er is hierover een brief naar uw goede diensten gestuurd… het binnen zeven dagen of ontvangst van de brief verzoeken om een ​​ATR (actie ondernomen rapport) in de onmiddellijke klacht. Een dergelijke ATR is echter nog niet ontvangen door de commissie”, aldus de NCPCR in een brief die dinsdag naar Twitter India is gestuurd.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

“Het is 15 dagen geleden, maar Twitter moet nog een actierapport bij ons indienen. Ze hebben ons niet eens geïnformeerd of de video is verwijderd. Dit is geen op zichzelf staand geval bij Twitter, maar een zich herhalend geval… Als ze in India actief zijn, moeten ze de wetten van het land volgen”, zegt Priyank Kanoongo, voorzitter van de NCPCR.

Best of Express Premium

Premium

AG Perarivalan schrijft: Mijn hoop was van mijn moeder 8230; het levensreddende plan…Premium

Waarom was Deepika Padukone gekleed in sofabekleding in Cannes?

Premium

UPSC CSE-sleutel – 18 mei 2022: wat u vandaag moet lezen

Premium

Uitgelegd: de inhoud en reikwijdte van artikel 142, ingeroepen door het Hooggerechtshof… Meer Premium Stories >>