Indiase onderwijsorganisaties op de shortlist voor Britse prijzen

0
46

Indiase studenten met hun behoeften in het buitenland, ook tijdens de pandemische lockdowns. Bestand

Een in Londen gevestigde organisatie die Indiase studenten helpt met hun behoeften in een vreemd land, ook tijdens de pandemische lockdowns, en een in New Delhi gevestigde onderwijsmarkt met kunstmatige intelligentie (AI) behoren tot de wereldwijde onderwijsinstanties die op de shortlist staan ​​voor prestigieuze prijzen voor hoger onderwijs in het VK .

De National Indian Students and Alumni Union (NISAU), VK, doet mee in drie categorieën van de 2022 PIEoneer Awards, Association of the Year, Student Support Award en Outstanding Contribution to the Industry for de oprichter en voorzitter Sanam Arora.

Lees |Odisha Mining Corporation voor het opzetten van 5 modelscholen, vaardigheidsacademie

“NISAU staat op de shortlist naast verschillende langdurige, institutionele vertegenwoordigende organisaties van de wereldwijde sector, zoals de Universities UK International, die 140 universiteiten in het VK vertegenwoordigt; Colleges and Institutes Canada (CICan), Canada, dat Canadese openbare hogescholen en instellingen vertegenwoordigt; en Engels Australië, dat 120 Australische hogescholen vertegenwoordigt”, merkte NISAU UK op.

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

De nominaties voor de non-profitorganisatie zijn een getuigenis van “nauwgezet en volhardend werk” voor het welzijn van de Indiase studentengemeenschap in het VK, zei het.

Best of Express Premium

Premium

AG Perarivalan schrijft: Mijn hoop was mijn moeder… het levensreddende plan…Premium

Waarom was Deepika Padukone gekleed in sofabekleding in Cannes ?Premium

UPSC CSE Key – 18 mei 2022: wat u vandaag moet lezen

Premium

Uitgelegd: de inhoud en reikwijdte van artikel 142, ingeroepen door het Hooggerechtshof …Meer Premium Stories >>

Delhi’s LeverageEdu is finalist in twee categorieën van Digital Innovation of the Year (Technology) voor zijn studie in het buitenland met de LeverageEdu-app en International Student Recruitment Organization of the Year voor zijn loopbaanbegeleidingswerk.

Lees ook |Academische uitmuntendheid, onderzoek en professionele uitmuntendheid in alle domeinen bevorderen: Manipal University Jaipur

India's KC Overseas Education is ook in de race met LeverageEdu in de laatste categorie voor de prijsuitreiking die op 9 september in Londen is gepland. Bovendien strijdt de Universiteit van Auckland in Nieuw-Zeeland om de Marketingcampagne van het Jaar voor haar India Support Program (ISP).

“De PIEoneer Awards vieren innovatie en prestaties in de hele wereldwijde onderwijssector, ” PIEoneer zei in een verklaring.

“Met een vooraanstaande jury die geografische en professionele diversiteit vertegenwoordigt, erkennen de PIEoneer Awards zowel individuen als organisaties die professionele normen verleggen, hun betrokkenheid ontwikkelen of de internationale studentenervaring herdefiniëren . 2022 zal het zesde jaar zijn dat de awards worden uitgereikt,” merkte het op.

Onder de wereldwijde jury van dit jaar bevinden zich Janaka Pushpanathan, directeur van de British Council, Zuid-India, en Sonya Singh, oprichter van SIEC-onderwijs in India en Australië.