Eve lanserar den första HomeKit Secure Video Floodlight-kameran

0
54
Eve

Utomhussäkerhetskameror är bland våra favoritbitar inom smart hemteknik, så vi är glada över att lära oss om de senaste enheterna, som Eves nya Outdoor Cam. Detta är den första strålkastarkameran designad exklusivt för Apple HomeKit Secure Video, och den är full av smarta och bekväma funktioner.

Jerome Gackel, VD för Eve Systems, sa: “Tack vare HomeKit Secure Video förlitar Eve Outdoor Cam sig på din Home Hub's on-device intelligens för att leverera toppmodern säkerhet med maximal integritet” 8212;med en fantastisk allt-i-ett-design.”

Kameran har en elegant design, aluminiumhölje med en fantastisk IP55-klassificering mot damm och vatteninträngning, dimbar strålkastarfunktion (med en ljusstyrkeförstärkningsfunktion), infraröd nattseende och rörelsesensorer, ett 157-graders synfält, HD-videoinspelning, plus både en mikrofon och en högtalare, så att du kan chatta med vem som helst vid din dörr utan att någonsin öppna den. Det är bekvämt om du är borta på semester eller inte känner din besökare.

Spela upp video

Närmare bestämt kan kameran spela in i 1080p HD med 24 bilder per sekund inom ett 157-graders synfält, och den håller en 10-dagars inspelningshistorik som skiljer mellan människor, paket, husdjur och bilar. Synfältet för infraröd rörelsedetektering mäter också 100 grader upp till 26 fot. Den stöder justering av treaxlig kameravinkel. Och var säker på att din data är säker tack vare end-to-end-kryptering av både din live och inspelade video.

Eve rekommenderar att du installerar Outdoor Cam i stället för ett befintligt utomhusljus nära din uteplats eller någon tröskel. Kamerans Motion Light körs oberoende av HomeKit och en internetanslutning; du kommer att kunna justera sensorns känslighetsinställningar och ljusstyrka. Tack vare den inbyggda omgivande sensorn kan kameran också uppmanas att lysa upp synfältet endast när det är mörkt.

För att köra kameran behöver du en iPhone eller iPad som kör den senaste versionen av operativsystemet, en HomePod eller Apple TV (4:e generationen eller nyare) som en hemhub, ett Wi-Fi-nätverk (2,4 GHz 802.11b/g/n), minst en Apple iCloud+ lagringsplan på 50 GB , och både en neutral ledning och en jordkabelanslutning.

1 av 6
Eve
Eve
Eve
Eve
Eve
Eve

Eve Outdoor Cam säljs för 249,95 USD och är nu tillgänglig att köpa på Eve’s webbplats (det’s säljs även på Amazon, men är för närvarande slut). Det kommer så småningom att bli tillgängligt senare via Apple direkt.