Eve lanceert de eerste HomeKit Secure Video Floodlight-camera

0
55
Eve

Buitenbeveiligingscamera's behoren tot onze favoriete stukjes smart home-technologie, dus we zijn verheugd om meer te weten te komen over de nieuwste apparaten, zoals de nieuwe Outdoor Cam van Eve. Dit is de eerste schijnwerpercamera die exclusief is ontworpen voor Apple HomeKit Secure Video en zit boordevol slimme en handige functies.

Jerome Gackel, CEO van Eve Systems, zei: “Dankzij HomeKit Secure Video vertrouwt Eve Outdoor Cam op de intelligentie van je Home Hub op het apparaat om ultramoderne beveiliging met maximale privacy te leveren.” 8212;met een verbluffend alles-in-één ontwerp.”

De camera heeft een stijlvol ontwerp, aluminium behuizing met een uitstekende IP55-classificatie tegen het binnendringen van stof en water, dimbare schijnwerperfunctie (met een helderheidsversterkingsfunctie), infrarood nachtzicht en bewegingssensoren, een gezichtsveld van 157 graden, HD-video-opname, plus zowel een microfoon als een luidspreker, zodat u kunt chatten met wie er voor uw deur staat zonder deze ooit te openen. Dat is handig als u op vakantie bent of uw bezoeker niet kent.

Video afspelen

Meer specifiek kan de camera opnemen in 1080p HD met 24 frames per seconde binnen een gezichtsveld van 157 graden, en het houdt een 10-daagse opnamegeschiedenis bij waarin onderscheid wordt gemaakt tussen mensen, pakketten, huisdieren en auto's. Het gezichtsveld van infrarood bewegingsdetectie meet ook 100 graden tot 26 voet. Het ondersteunt de aanpassing van de camerahoek met drie assen. En u kunt er zeker van zijn dat uw gegevens veilig zijn dankzij de end-to-end-codering van zowel uw live als opgenomen video.

Eve raadt aan om de Outdoor Cam te installeren in plaats van een bestaande buitenlamp in de buurt van je terras of een drempel. Motion Light van de camera werkt onafhankelijk van HomeKit en een internetverbinding; u kunt de gevoeligheidsinstellingen en helderheidsniveaus van de sensor aanpassen. Dankzij de ingebouwde omgevingssensor kan de camera ook worden verteld om het gezichtsveld alleen te verlichten als het donker is.

Om de camera te laten werken, heb je een iPhone nodig of iPad met de nieuwste versie van het besturingssysteem, een HomePod of Apple TV (4e generatie of nieuwer) als thuishub, een wifi-netwerk (2,4 GHz 802.11b/g/n), minimaal 50 GB Apple iCloud+ opslagplan , en zowel een neutrale draad als een aardedraadverbinding.

1 van 6
Eve
Eve
Eve
Vooravond
Vooravond
Eve

De Eve Outdoor Cam kost $ 249,95 en is nu te koop op Eve's site (hij is ook verkocht op Amazon, maar is momenteel niet op voorraad). Het zal uiteindelijk later rechtstreeks via Apple beschikbaar komen.