Wat is Pluto TV en is het echt gratis?

0
48
Pluto TV

< p>De streaming-tv-ruimte is tegenwoordig erg druk. Alle grote bedrijven hebben hun eigen diensten, plus er zijn tientallen minder bekende opties. “Pluto TV” zit ergens in het midden en heeft veel om van te houden.

In de kern is Pluto TV gewoon een streaming-tv-service die lijkt op Sling TV, YouTube TV en andere. Je valt in kanalen en kijkt naar wat er op dat moment is. Er zijn echter een paar belangrijke verschillen: de prijs is groot in vergelijking met Pluto TV. Laten we eens kijken naar wat deze service speciaal maakt.

GERELATEERD: Waarom worden streaming-tv-services steeds duurder? p>

Wie is eigenaar van Pluto TV?

Oud Pluto TV-logo.

Pluto TV werd in maart 2014 gelanceerd als enige website met ongeveer 100 beheerde kanalen. Deze kanalen zijn gemaakt van door gebruikers gemaakte platforms zoals YouTube en partnerschappen met originele inhoudsproducenten zoals Funny or Die en RocketJump.

De service is blijven uitbreiden met meer inhoudsovereenkomsten. Pluto TV is niet alleen beschikbaar op internet, maar heeft ook apps op grote tv-platforms, waaronder Apple TV, Fire TV, Google TV en Roku.

In oktober 2017 bereikte Pluto TV 15 miljoen gebruikers. Twee jaar later werd Pluto TV overgenomen door Viacom voor $ 340 miljoen. Viacom zou uiteindelijk recombineren met CBS om ViacomCBS te worden. Vanaf mei 2022 valt Pluto TV onder de Paramount Streaming-paraplu.

Is Pluto TV gratis?

Ja. Misschien wel het beste aan Pluto TV is dat het 100% gratis is. U hoeft niet eens een gebruikersaccount aan te maken, hoewel u dat wel kunt voor extra functies. Zoals veel traditionele tv-netwerken, wordt Pluto TV ondersteund door advertenties. Je moet reclame maken.

Advertentie

Dat is echt de enige “vangst” naar Pluto-tv. Mensen die eraan gewend zijn geraakt om tijdens het streamen geen advertenties te zien, vinden het misschien niet leuk. Als je bekend bent met het typische lineaire tv-formaat van advertenties die in de inhoud zijn gemengd, is Pluto TV een goede deal.

Pluto TV-kanalen< /h2>

Pluto TV is gratis, maar heeft het iets dat je misschien wilt bekijken? Vanaf mei 2022 heeft Pluto TV meer dan 250 “live” kanalen. We zetten “live” tussen aanhalingstekens omdat veel van de kanalen niet live zijn in de traditionele zin van het woord.

Een typisch kanaal op Pluto TV streamt geen live real-time programma's. Het is een lineaire stroom van video's die na elkaar worden afgespeeld. U kunt niet beslissen wat u on-demand wilt bekijken. Zie het als een traditionele kabel-tv-zender of een radiostation.

Kanalen zijn onderverdeeld in secties, zoals Uitgelicht, Entertainment, Films, Sport, Comedy, Kinderen, Klassieke tv en meer. De volledige line-up van de kanalen is te zien in de onderstaande afbeelding (klik hier voor de volledige grootte).

Voorbij de “live” TV-zenders, Pluto TV biedt wel een selectie van “1.000's” van on-demand films en tv-shows. Dus als er niets is dat uw aandacht trekt, kunt u proberen iets anders te vinden.

Pluto TV kijken

Pluto TV

< p>Een ander groot voordeel van Pluto TV is hoe gemakkelijk het is om naar te kijken. Eerst en vooral hoeft u geen account aan te maken of betalingsgegevens in te voeren. Je kunt een account maken voor een aantal extra functies, zoals het kiezen van favoriete zenders, maar dat is niet vereist.

Advertentie

Pluto TV is beschikbaar om te bekijken op vrijwel elk platform dat je zou willen:

 • Webbrowsers
 • Windows-pc's
 • Android-telefoons en -tablets
 • Apple iPhone en iPad
 • Apple TV
 • Amazon Fire-tablets
 • Amazon Fire TV en Fire TV Stick
 • Roku
 • Android TV/Google TV
 • Cast naar Google Chromecast vanuit andere apps

< p>Download de app gewoon op het door u gewenste platform en u bent klaar om te kijken. De interface is een vrij typische gids zoals je die zou vinden op kabel of andere streaming tv-diensten.

Dat is het verhaal achter Pluto TV. Het is een volledig gratis tv-service die inhoud van overal op internet aanbiedt in een vertrouwde interface. Als je de eenvoud van lineaire tv mist en geen zin hebt in antennes, is Pluto TV een geweldige service om in de buurt te hebben.

The 5 Best Live TV Streaming Services of 2022 Hulu + Live TV Shop Now YouTube TV Nu winkelen Fubo TV Nu winkelen Sling TV Nu winkelen Frndly TV Shop nu LEES VOLGENDE

 • › Waarom onbeperkte mobiele data niet echt onbeperkt is
 • › Waarom zie ik “FBI Surveillance Van” in Mijn wifi-lijst?
 • › 5 vervelende functies die u kunt uitschakelen op Samsung-telefoons
 • › Wi-Fi voor alles gebruiken? Dit is waarom je niet
 • › Review MSI Clutch GM41 lichtgewicht draadloze muis: veelzijdig vedergewicht
 • › Hier is hoe Mozilla Thunderbird een comeback maakt in 2022