Vad är Pluto TV, och är det verkligen gratis?

0
346
Pluto TV

< p>Strömmande TV-utrymmet är mycket trångt nuförtiden. Alla de stora företagen har sina egna tjänster, plus det finns dussintals mindre kända alternativ. “Pluto TV” sitter någonstans i mitten och den har mycket att gilla.

I kärnan är Pluto TV helt enkelt en streaming-tv-tjänst som liknar Sling TV, YouTube TV och andra. Du hoppar in på kanaler och tittar på vad som helst som är på den tiden. Det finns dock några viktiga skillnader, eftersom priset är stort jämfört med Pluto TV. Låt oss ta en titt på vad som gör den här tjänsten speciell.

RELATERAT: Varför blir streaming-tv-tjänsterna dyrare?

Vem äger Pluto TV?

Gammal Pluto TV-logotyp.

Pluto TV lanserades som endast en webbplats i mars 2014 med cirka 100 kurerade kanaler. Dessa kanaler skapades från användarskapade plattformar som YouTube och partnerskap med originalinnehållsproducenter som Funny or Die och RocketJump.

Tjänsten har fortsatt att expandera med fler innehållsavtal. Pluto TV har gått från att bara vara tillgänglig på webben till att ha appar på stora tv-plattformar, inklusive Apple TV, Fire TV, Google TV och Roku.

I oktober 2017 nådde Pluto TV 15 miljoner användare. Två år senare köptes Pluto TV upp av Viacom för 340 miljoner dollar. Viacom skulle så småningom slå om med CBS för att bli ViacomCBS. Från och med maj 2022 är Pluto TV under Paramount Streaming-paraplyet.

Är Pluto TV gratis?

Ja. Det kanske bästa med Pluto TV är att den är 100 % gratis. Du behöver inte ens skapa ett användarkonto—men du kan för extra funktioner. Liksom många traditionella TV-nätverk stöds Pluto TV av reklam. Du måste stå igenom reklam.

Annons

Det är verkligen den enda “fångsten” till Pluto TV. Människor som har vant sig vid att inte se annonser medan de streamar kanske inte gillar det. Om du är bekant med det typiska linjära TV-formatet för annonser som blandas in i innehållet är Pluto TV en hel del.

Pluto TV-kanaler< /h2>

Pluto TV är gratis, men har den något du kanske vill titta på? Från och med maj 2022 har Pluto TV över 250 “live” kanaler. Vi sätter “live” inom citattecken eftersom många av kanalerna inte är live i ordets traditionella bemärkelse.

En typisk kanal på Pluto TV strömmar inte direktsänd realtidsprogrammering. Det är en linjär ström av videor som spelas upp en efter en. Du kan inte bestämma vad du ska titta på på begäran. Se det som en traditionell kabel-TV-kanal eller en radiostation.

Kanaler är organiserade i avsnitt som Utvalda, Underhållning, Filmer, Sport, Komedi, Barn, Klassisk TV och mer. Hela kanalutbudet kan ses i bilden nedan (klicka här för full storlek).

Beyond the “live” TV-kanaler, Pluto TV erbjuder ett urval av “1 000-tals” av on-demand-filmer och TV-program också. Så om det inte finns något som fångar din uppmärksamhet kan du försöka hitta något annat.

Hur man tittar på Pluto TV

Pluto TV

< p>En annan bra sak med Pluto TV är hur lätt det är att titta på. Först och främst behöver du inte skapa ett konto eller ange betalningsinformation. Du kan skapa ett konto för några extra funktioner—som favoritkanaler—men det är inte nödvändigt.

Annons

Pluto TV är tillgänglig att titta på på nästan vilken plattform som helst skulle vilja:

 • Webbläsare
 • Windows-datorer
 • Android-telefoner och surfplattor
 • Apple iPhone och iPad
 • Apple TV
 • Amazon Fire-surfplattor
 • Amazon Fire TV och Fire TV Stick
 • Roku
 • Android TV/Google TV
 • Casta till Google Chromecast från andra appar

< p>Hämta helt enkelt appen på din önskade plattform så är du redo att titta. Gränssnittet är en ganska typisk guide som du hittar på kabel eller andra streaming-tv-tjänster.

Det är historien bakom Pluto TV. Det är en helt gratis TV-tjänst som serverar innehåll från hela webben i ett välbekant gränssnitt. Om du saknar enkelheten med linjär TV och inte vill störa dig på antenner är Pluto TV en utmärkt tjänst att ha i närheten.

The 5 Best Live TV Streaming Services of 2022 Hulu + Live TV Shop Now YouTube TV Handla nu Fubo TV Handla nu Sling TV Shop nu Frndly TV-handla nu LÄS NÄSTA

 • › Varför obegränsad mobildata faktiskt inte är obegränsad
 • › Varför ser jag “FBI Surveillance Van” i Min Wi-Fi-lista?
 • › 5 irriterande funktioner du kan inaktivera på Samsung-telefoner
 • › Använder du Wi-Fi för allt? Här är varför du inte borde
 • › MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless Mouse Review: Mångsidig fjädervikt
 • › Så här gör Mozilla Thunderbird en comeback 2022