Tesla stopt Cybertruck-bestellingen in verschillende regio's

0
48
Tesla

Na talloze vertragingen bij Cybertruck is Tesla er nog steeds niet achter wat het wil doen met de opwindende nieuwe elektrische truck. Hoewel de prijzen van Cybertruck eind vorig jaar van websites verdwenen, lijkt het er nu op dat het niet beschikbaar is om in heel Europa te bestellen.

We weten al dat de productie waarschijnlijk pas ergens in 2023 van start zal gaan, en wanneer dat het geval is, heeft Tesla een uitgebreide lijst met pre-orders die het moet doorstaan. Dus voor iedereen die vandaag een Tesla Cybertruck bestelt, je zult lang moeten wachten voordat deze ooit op je oprit arriveert.

In het weekend stopte de Cybertruck-website in Europa en China met het accepteren van bestellingen. Verschillende Twitter-gebruikers met scherpe ogen merkten de verandering op, waarbij de landingspagina van de Europese Cybertruck-website van Tesla veranderde van 'Order'. om nu te zeggen “Updates ophalen.” Dit betekent dat Tesla u niet toestaat er een te bestellen, maar u kunt zich wel aanmelden om e-mails over het voertuig te ontvangen. Klopt.

GERELATEERDAlles wat we weten over de Tesla Cybertruck

Volgens Twitter zien gebruikers dezelfde verandering voor de Cybertruck in China, wat betekent dat het bedrijf geen nieuwe bestellingen aanneemt. Als gevolg hiervan lijkt het erop dat de enige plaats waar je nog een Cybertruck kunt reserveren, althans nu, in Noord-Amerika is.

In de afgelopen maanden hebben we Tesla verschillende wijzigingen zien aanbrengen naar zijn websites. Op een gegeven moment verwijderde het bedrijf alle selecteerbare opties, zoals motorconfiguraties. Later verwijderde Tesla alle productieschattingen van pre-orderpagina's, en de laatste officiële verklaring is dat het voertuig werd uitgesteld tot 2023.

Echter, Elon Musk maakte onlangs een terloopse opmerking dat het bedrijf hoopt af te ronden en af ​​te ronden de Cybertruck voor het einde van het jaar. Zelfs als dat gebeurt, zal de productie op zijn vroegst pas ergens in 2023 van start gaan.

via DriveTesla Canada