Tesla stoppar Cybertruck-beställningar i flera regioner

0
49
Tesla

Efter otaliga Cybertruck-förseningar har Tesla fortfarande inte kommit på vad de vill göra med den spännande nya elektriska lastbilen. Cybertruck-priserna försvann från webbplatser i slutet av förra året, men nu verkar det inte vara tillgängligt att beställa i hela Europa.

Vi vet redan att produktionen sannolikt inte kommer att starta förrän någon gång under 2023, och när den gör det har Tesla en omfattande lista med förbeställningar som den måste få igenom. Så för alla som beställer en Tesla Cybertruck idag har du en lång väntan innan den någonsin kommer fram till din uppfart.

Under helgen slutade Cybertrucks webbplats i Europa och Kina båda att ta emot beställningar. Flera örnögda Twitter-användare märkte förändringen, där Tesla’s europeiska Cybertruck-webbplats landningssida ändrades från “Order” till att nu säga “Få uppdateringar.” Det betyder att Tesla inte låter dig beställa en, men du kan registrera dig för att få e-postmeddelanden om fordonet. Hoppsan.

RELATERATAllt vi vet om Tesla Cybertruck

Enl. Twitter, användare ser samma förändring för Cybertruck i Kina, vilket betyder att företaget inte tar några nya beställningar. Som ett resultat ser det ut som att det enda stället där du fortfarande kan boka en Cybertruck, åtminstone just nu, är i Nordamerika.

Under de senaste månaderna har vi sett Tesla göra flera ändringar till sina webbplatser. Vid ett tillfälle tog företaget bort alla valbara alternativ, som motorkonfigurationer. Senare tog Tesla bort alla produktionsuppskattningar från förbeställningssidor, och det senaste officiella uttalandet är att fordonet blev försenat till 2023.

Men Elon Musk gjorde nyligen en tillfällig kommentar om att företaget hoppas kunna avsluta och slutföra Cybertrucken innan årets slut. Även om det händer kommer produktionen fortfarande inte att starta förrän tidigast någon gång 2023.

via DriveTesla Kanada