Skullcandys nya mod-hörlurar ger dig kontroll

0
45
Skullcandy

Det finns gott om prisvärda trådlösa öronsnäckor på marknaden, men Skullcandy är ett av de mer populära alternativen som är lätta att rekommendera. Och det kommer sannolikt att fortsätta med de nya Skullcandy Mod äkta trådlösa hörlurarna.

Skullcandy erbjuder hörlurar med fantastiskt ljud i alla olika storlekar och prisklasser, som de utmärkta trådlösa Dime-knapparna, Indy Fuel eller de nyare Grind Fuels. Nu ser de nya Skullcandy Mod trådlösa hörlurarna ut att fortsätta den trenden med några funktioner som vanligtvis är reserverade för dyrare hörlurar.

De nya Mod-öronsnäckorna är designade för arbete eller lek, för att inte tala om de som fungerar hemifrån och ständigt växlar mellan enheter. I huvudsak ger de dig kontroll. De har Bluetooth-parning med flera punkter, Smart Mic-kontroller, för att inte tala om möjligheten att ändra och anpassa hur hörlurskontrollerna faktiskt fungerar.

Med Skullcandy Mod-öronsnäckorna, om du inte gillar det inbyggda kontrollsystemet, fortsätt och byt det. Du kan anpassa mer än bara ljudprofilen med den medföljande Skullcandy-appen. På så sätt kan du skräddarsy öronsnäckorna så att de fungerar som du vill, arbeta på vilken enhet du än använder för tillfället och njuta av en förstklassig upplevelse utan att tappa pengarna.

Skullcandy

Med tanke på att Skullcandy Mod-öronsnäckorna bara kostar 59,99 USD, får vi inte aktiv brusreducering, men de är fortfarande fulla av många funktioner. Dessutom får du gott om ljudisolering med in-ear-designen, perfekt för telefonsamtal eller dina favoritlåtar.

RELATERATVad är Multipoint Bluetooth och hur fungerar det?

Och med den justerbara “Stay Aware” läge kan du styra och anpassa ljudet för att hålla dig alert och höra din omgivning. Allt du vill ändra eller anpassa kan du, vilket ger dig total kontroll.

Mod-öronsnäckorna är också IP55-svett- och vattentäta, har 7 timmars batteritid och det medföljande laddningsfodralet kommer att upp till 34 timmar. Plus, om du är i en nypa, kommer snabbladdningsfodralet att ge dig två timmars uppspelning efter bara 10 minuters laddning. De är tillgängliga från och med idag för $59,99 på länken nedan.

Skullcandy Mod True Trådlösa hörlurar

Få stöd för flerpunktsenheter och utmärkt ljud, allt för bara 60 USD.

Handla nu