Skullcandy's nieuwe mod-oordopjes geven je de controle

0
117
Skullcandy

Er zijn tal van betaalbare draadloze oordopjes op de markt, maar Skullcandy is een van de meer populaire opties die gemakkelijk aan te bevelen is. En dat zal waarschijnlijk doorgaan met de nieuwe Skullcandy Mod echte draadloze oordopjes.

Skullcandy biedt geweldig klinkende hoofdtelefoons in alle verschillende maten en prijsklassen, zoals de uitstekende Dime draadloze oordopjes, de Indy Fuel, of de meer recente Grind Fuels. Nu lijken de nieuwe Skullcandy Mod draadloze oordopjes die trend voort te zetten met een paar functies die doorgaans zijn voorbehouden aan duurdere hoofdtelefoons.

De nieuwe Mod-oordopjes zijn ontworpen voor werk of ontspanning, om nog maar te zwijgen van degenen die vanuit huis werken en constant schakelen tussen apparaten. In wezen geven ze jou de controle. Ze zijn voorzien van Bluetooth-koppeling met meerdere punten, Smart Mic-bedieningselementen en niet te vergeten de optie om de werking van de oordopjes te wijzigen en aan te passen.

Met de Skullcandy Mod-oordopjes, als je het ingebouwde controlesysteem niet leuk vindt, ga je gang en verander het. Je kunt meer dan alleen het geluidsprofiel aanpassen met de bijbehorende Skullcandy-app. Op deze manier kun je de oordopjes aanpassen om te werken zoals jij dat wilt, werken op elk apparaat dat je momenteel gebruikt, en genieten van een eersteklas ervaring zonder de bank te verslaan.

Skullcandy

Aangezien de Skullcandy Mod-oordopjes slechts $ 59,99 kosten, krijgen we geen actieve ruisonderdrukking, maar ze zitten nog steeds boordevol functies. Bovendien krijg je veel geluidsisolatie met het in-ear ontwerp, perfect voor telefoongesprekken of je favoriete muziek.

GERELATEERDWat is Multipoint Bluetooth en hoe werkt het?

En met de verstelbare "Stay Aware" modus, kunt u de audio bedienen en aanpassen om alert te blijven en uw omgeving te horen. Alles wat je wilt veranderen of aanpassen, dat kan, zodat je de volledige controle hebt.

De Mod-oordopjes zijn ook IP55-zweet- en waterbestendig, hebben een batterijduur van 7 uur en de meegeleverde oplaadcassette zal tot 34 uur. En als je even in de problemen zit, kun je met de snellaadcase twee uur afspelen na slechts 10 minuten opladen. Ze zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor $ 59,99 via de onderstaande link.

Skullcandy Mod True Draadloze oordopjes

Krijg ondersteuning voor multipoint-apparaten en uitstekend geluid voor slechts $60.

Nu winkelen