RRB NTPC nivå 2, 3 og 5 CBT 2 eksamensdatoer utgitt: Sjekk tidsplan her

0
102

Kandidater anbefales kun å gå til de offisielle nettsidene til RRB for de siste oppdateringene om rekrutteringsprosessen.(Representativt bilde)

Railway Recruitment Board (RRB) har gitt ut eksamensdatoene for datamaskinbasert test (CBT-2) for Non-Technical Popular Category (NTPC) for lønnsnivå-5, 3 og 2. Kandidater kan sjekke varselet på tjenestemannen nettsted — rrbcdg.gov.in

Les |RPSC, HPCL, BSF og mer: Liste over offentlige jobber som skal søkes denne uken

I henhold til den offisielle kunngjøringen, RRB NTPC CBT 2 Eksamen gjennomføres fra 12. juni 2022 og utover. Kandidater som har kvalifisert seg til RRB NTPC CBT 1 og har blitt valgt til CBT-2 vil være kvalifisert til å søke om eksamen.

CBT 1-resultatene ble publisert på den offisielle nettsiden til RRBs mellom 30. mars og 1. april 2022. Den andre fasen av den datamaskinbaserte testen (CBT-2) for lønnsnivå-6 og 4 ble gjennomført 9. og 10. mai, 2022.  

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidater anbefales kun å gå til de offisielle nettsidene til RRB for de siste oppdateringene om rekrutteringsprosessen. Vennligst ikke la deg villedet av uautentiserte kilder», heter det i den offisielle meldingen.

Best of Express Premium

Premium

Etter Gyanvapi beveger nålen seg innenfor BJP på Kashi, Mathura: &# 8216;Shivlin…

Premium

Forklart: LIC’s aksjer handles med rabatt — men her’…

Premium

UPSC CSE Key – 17. mai 2022: Hva du trenger å lese i dag

Premium

Forklart: Hva er urbane varmeøyer, og hvorfor forverres de under…Mer Premium Stor ies >>