RRB NTPC Level 2, 3 en 5 CBT 2 examendata vrijgegeven: Bekijk hier het schema

0
48

Kandidaten wordt aangeraden alleen de officiële websites van RRB's te raadplegen voor de laatste updates over het wervingsproces. (Representatieve afbeelding)

De Railway Recruitment Board (RRB) heeft de examendata vrijgegeven voor Computer-based Test (CBT-2) voor Non-Technical Popular Category (NTPC) voor Pay Level-5, 3 en 2. Kandidaten kunnen de kennisgeving op de officiële website — rrbcdg.gov.in

Lees |RPSC, HPCL, BSF en meer: ​​lijst met banen bij de overheid die deze week moeten worden toegepast

Volgens de officiële kennisgeving, de RRB NTPC CBT 2 examen zal worden afgenomen vanaf 12 juni 2022. Kandidaten die gekwalificeerd zijn voor de RRB NTPC CBT 1 en op de shortlist staan ​​voor CBT-2 komen in aanmerking voor het examen.

De CBT 1-resultaten zijn tussen 30 maart en 1 april 2022 gepubliceerd op de officiële website van RRB's. De tweede fase van de Computer-based Test (CBT-2) voor Pay Level-6 en 4 werd uitgevoerd op 9 en 10 mei. 2022.  

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Kandidaten wordt geadviseerd om alleen de officiële websites van RRB's te raadplegen voor de laatste updates over het wervingsproces. Laat u niet misleiden door niet-geverifieerde bronnen”, luidt de officiële melding.

Best of Express Premium

Premium

Na Gyanvapi beweegt de naald binnen BJP op Kashi, Mathura: &# 8216;Shivlin…Premium

Uitgelegd: de aandelen van LIC worden met korting verhandeld, maar hier… Premium

UPSC CSE Key – 17 mei 2022: wat u vandaag moet lezen

Premium

Uitgelegd: wat zijn stedelijke hitte-eilanden en waarom verslechteren ze tijdens… Meer Premium Storing ies >>